Timisoara, Str.Memorandului 16  0754 656.698    office@dentalexperts.ro
logo
layer
Curs implantologie orală – Timișoara
Va invităm să participaţi la cursul de implantologie orală, susţinut de către Profesor Doctor Emanuel Bratu, un eveniment deja consacrat în programele de pregătire continuă şi specializare a medicilor stomatologi din partea de vest a ţării, aflat, în sesiunea 2015-2016, la a VII-a ediţie. – Dental Education Center
logo
Pliant curs
curs

Cursul se adreseaza medicilor stomatologi care stapanesc o baza de cunostinte practice in inserarea implanturilor dentare si care doresc sa-si perfectioneze tehnicile si sa-si aprofundeze cunostintele, sub atenta supraveghere a echipei noastre de lectori si indrumatori practici.

Cursul se adresează medicilor stomatologi care stăpânesc o baza de cunoştinţe practice în inserarea implanturilor dentare şi care doresc să-şi perfecţioneze tehnicile şi să-şi aprofundeze cunoştinţele, sub atentă supraveghere a echipei noastre de lectori şi îndrumători practici.

În urmă cunoştinţelor acumulate pe durata cursului şi a unui curriculum desfăşurat în paralel în cadrul Facultăţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeşdin Timişoara există posibilitatea înscrierii în programul de educaţie continuă pentru obţinerea atestatului de competenţă în implantologia orală.

Locuri disponibile: 14

Investiția dvs.: 3500Euro

Timișoara, Dental Education Center

Strada Memorandului Nr. 16

Carmen Vintila, Manager Dental Education Center

Înscriere online

Vom confirma participarea dvs. telefonic.


MIS Implants
Sitea Implants
SRSD
Zimmer Implants
Red International
Artis