Timișoara, Str.Memorandului 16  0256 275.221    programari@dentalexperts.ro
dr-sorin

Asist.Univ.Dr.Sorin Mihali

Medic stomatolog – Tratamente endodonție; Protetică dentară și implantologică; Estetica Dentară; Asistent universitar, Doctorand în știinte medicale.

Specializări
  • Dr. Sorin Mihali a absolvit Facultatea de Medicină Dentară U.M.F. Victor Babes din Timișoara în anul 2011. De atunci își desfasoară activitatea profesională atât în domeniul învățământului clinic, fiind asistent universitar la Disciplina de Protetică Dentară din cadrul  U.M.F.Timisoara, cât și în cadrul clinicii dentare private Prof. Dr. Bratu – Dental Experts Timișoara având ca domeniu de activitate protetică dentară și restaurări protetice pe implanturi.
  • Practica privată este concentrată pe reabilitari complexe estetice și funcționale pe dinți naturali și implanturi. Cazurile clinice care necesită proceduri protetice sunt planificate detaliat și sunt focusate în particular pe proceduri minim invazive prin aplicarea fațetelor, coronelor parțiale (incrustatii), restaurărilor unidentare (coroane) și pluridentare realizate din materiale integral ceramice de ultimă generație. Doctorand în știinte medicale din anul 2012, specializare protetică dentară. Deține atestat de Studii Complementare în Implantologie din 2013.
  • A fost și este membru în proiecte de cercetare știintifică. Dr. Sorin Mihali este autor al cărtii de specialitate în implantologie, are 12 articole publicate, dintre care 3 în sistemul ISI (în reviste internaționale) și peste 30 de participări la congrese naționale și internaționale în domeniul medicinei dentare, protetică dentară și restaurări protetice pe implanturi. Lector și organizator al cursurilor postuniversitare de specialitate pentru medicii dentiști.
Curriculum Vitae

Email : programari@dentalexperts.ro

Telefon : 0256 275221