Timișoara, Str.Memorandului 16  0256 275.221    programari@dentalexperts.ro
layer

IMPLANTURI DENTARE

Tradiție și excelență

De peste 50 de ani, cele mai complexe manopere de implantologie și regenerare tisulara ghidată

Experiența de peste 50 de ani în medicina dentară a Prof. Dr. Dorin Bratu și a Prof. Dr. Elisabeta Bratu reprezintă piatra de temelie a serviciilor pe care le punem, astăzi, în slujba dumneavoastră. Tehnologia, îmbinată cu pasiunea pentru ceea ce facem, ne oferă posibilitatea de a ridica standardele manoperelor de implantologie și regenerare tisulară ghidată.

Garanția atingerii obiectivelor pe termen lung

Nu lăsăm nimic la întâmplare. Faptul că în clinica Dental Experts se pot realiza cele mai complexe operații se datorează lipsei compromisurilor. Acestea nu sunt prezente nici la nivel de materiale, dar nici la nivel de personal. Echipa noastră operează în număr minim de 4 – doi medici și două asistente – numai așa putându-se asigura condițiile de sterilitate și de calitate ale actului operator.

Premium. De la A la Z.

Încă dinainte de momentul în care ne călcați pragul, dumneavoastră sunteți principala noastră preocupare. Sunteți pe mâini bune pe parcursul întregului proces, care constă în 3 etape distincte:

Faza 1 – Consultația

Completați formularul de mai jos pentru a programa o consultație. Veți fi repartizat medicului care se va ocupa de cazul dumneavoastră. De obicei, consultația durează în jur de 60 de minute, după care medicul vă va putea furniza un plan de tratament complet, alături de costurile aferente.

Faza 2 – Inserarea implantului

Această procedură nu durează mult, se poate efectua chiar și a doua zi după consultație și reprezintă primul pas al tratamentului. Câteodată este nevoie și de o coroană provizorie, pe care trebuie să o purtați între 3 și 6 luni.

Faza 3 – Lucrarea finală

În timpul acestei faze, care poate dura până la 2 săptămâni, în funcţie de complexitatea lucrării, se aplică lucrarea finală pe implant. Este o procedură în mai multe etape, în urmă căreia tratamentul nu ia sfârşit.

Pentru a vă demonstra nivelul ridicat al standardelor noastre, noi considerăm că tratamentul se termină doar după ce lucrarea noastră şi-a demonstrat viabilitatea pe termen lung. Astfel că, în următorii 5 ani, după implant, dacă apar probleme legate de acesta, clinică noastră va suporta orice cost legat de refacerea sau repararea lucrării.

Implanturi începând de la 399 EUR

Soluțiile noastre premium se adresează tuturor, indiferent de posibilitățile financiare.

preturi

Faceți primul pas în a vă atinge obiectivele Masculin Feminin
"Scopul nostru este să construim o relație de încredere cu pacienții noștri și să le oferim bucuria de a zâmbi perfect!"
- Prof. Dr. Emanuel Bratu,

Cunoaște echipa

De ce noi

layer

Descopera Clinica Dental Experts

 

Fă o programare

Apasă pe butonul de mai jos pentru a programa o consultație.

Completează formularul