Timișoara, Str.Memorandului 16  0256 275.221    programari@dentalexperts.ro
layer

Tradiţie. Excelenţă. Inovaţie.

Peste 80 de ani experienţă, peste 6000 de implanturi în ultimii 3 ani de activitate, tehnologia de ultima oră și echipa recunoscută la nivel internaţional sunt doar câteva dintre atuurile noastre.

Clinica dentară DENTAL EXPERTS by Prof. Dr. Bratu funcţionează din anul 2008 în singura clădire din vestul ţării construită de la zero cu destinaţia de clinică dentară. Familia Bratu, la a treia generaţie de medici, şi-a pus mereu resursele în slujba comunităţii pentru îmbunătăţirea sănătăţii semenilor. Avem în spate peste 80 de ani de experienţă în domeniul medical şi peste 50 de ani în domeniul medicinei dentare. Prof. Dr. Dorin Bratu – protetician şi implantolog şi Prof. Dr. Elisabeta Bratu – ortodont, au fost numeroşi ani conducătorii departamentelor respective ale UMF Victor Babeş Timişoara.

Prof. Dr. Emanuel Bratu este conducătorul disciplinei de Restaurări protetice pe implanturi din cadrul UMF Victor Babeş Timişoara, iar Dr. Bratu Cristina continuă tradiţia bogată din ortodonție.

 

despre noi

Primul implant endoosos inserat în Banat în 1975, prima lucrare protetică de metalo-ceramică după 1989 în Timişoara, primul cabinet privat din Timişoara după 1989, peste 6000 de implanturi inserate în ultimii 3 ani, centrul de tomografie computerizată, centrul de frezat zirconiu Lava 3M unic în ţară, sunt câteva din motivele care au adus clinica noastră în topul clinicilor dentare din România.

La Clinica Dental Experts, sănătatea pacienţilor este foarte importantă şi de aceea asigurăm cele mai bune condiţii pentru sterilizarea instrumentelor.

După fiecare consultaţie sau tratament stomatologic, se efectuează sterilizarea instrumentelor şi a tuturor suprafeţelor de lucru care au intrat în contact cu pacientul. Sterilizarea este foarte importantă, deoarece are rolul de a îndepărta toate tipurile de agenţi patogeni care pot avea efecte dăunătoare asupra sănătăţii pacienţilor. Sunt respectate cele mai riguroase condiţii pentru o sterilizare corectă, care se ridică la toate standardele europene.

Autoclavele folosite la noi în clinică îndeplinesc cele mai noi standarde internaţionale şi au trecut toate testele de sterilizare.

 • fiecare ciclu de sterilizare este monitorizat printr-un sistem electronic digital şi astfel se permite un control permanent al sterilizării
 • instrumentele sterile sunt păstrate în pungi speciale de unică folosinţă, depozitate în dulapuri etanşe uniturile dentare sunt prevăzute cu apă sterilă
 • toate produsele consumabile utilizate sunt de unică folosinţă
 • este păstrată o anumită perioada de pregătire a cabinetului după fiecare pacient pentru ca toate suprafeţele de lucru să fie dezinfectate de către asistente

Suntem preocupaţi atât de sănătatea pacienţilor, cât şi de cea a personalului, de aceea există cele mai stricte măsuri pentru efectuarea unui tratament stomatologic în condiţii de maximă siguranţă.

Scopul nostru este să construim o relație de încredere cu pacienții noștri și să le oferim bucuria de a zâmbi perfect! – Prof. Dr. Emanuel Bratu, 2008

 • Show All
 • Cabinete
 • Dental SPA
 • Laborator
 • Radiodiagnostic
 • Receptie

 

Istorie și Tradiție

“Din traditie se naste stabilitatea. Din unitate se naste puterea.” – Victor Hugo

Este adevarat că istoria fără tradiție nu înseamnă nimic. În clinica noastra experiența acumulată, cazurile clinice și metodele de tratament sunt discutate și analizate de mai mulți specialiști.

 • Familia Bratu este la cea de-a 3-a generație de medici
 • 80 de ani de experiență
 • Echipă formată din cadre didactice al Facultății UMF Victor Babeș
 • Investiție modernă de aproximativ 600 000 euro
 • Perfecționare continuă

Lavadent

Slide background
Slide background