Timișoara, Str.Memorandului 16  0256 275.221    programari@dentalexperts.ro
layer

PROTETICĂ DENTARĂ

Restaurăm zâmbete de învingători

Toată experienţa, tehnica şi pasiunea noastră, pentru ca dumneavoastră să puteţi evolua

Suntem convinşi că pe lângă aspectul estetic pe care vi-l redăm odată cu aplicarea coroanelor sau fațelelor, vă vom reda şi libertatea de a vă simţi în largul dumneavoastră, de a vă alimenta corect sau de a vă putea bucura de fiecare moment petrecut în compania celor dragi.

Faţete sau Coroane. Fără compromisuri. Maximum de valoare.

Ne mândrim cu o clientelă care ştie ce vrea, este bine informată şi alege de fiecare dată opţiunea potrivită. Medicii noştri vă vor ajută să faceţi alegerea optimă între faţete ceramice sau coroane dentare, fie că este vorba de coroane metalo-ceramice, coroane din zirconiu sau coroane integrale din ceramică.

De îndată ce sosiţi la consultaţie, personalul nostru vă oferă cele mai bune sfaturi. Obiectivul nostru este să aveţi zâmbete care să vă redea încrederea în voi şi bucuria de a fi în compania celor dragi.

Satisfacţia pe termen lung, prioritatea noastră.

Depunem toate eforturile pentru ca rezultatul muncii noastre să fie de durată.

În general, deşi lucrările de protetică durează mult mai mult timp, recomandăm schimbarea acestora o dată la 8-10 ani. La fel ca în cazul implanturilor, este indicată, totodată, o igienizare profesională, periodică, pentru a asigura maximum de durabilitate.

Pentru a vă asigura de calitatea lucrărilor noastre, vă oferim certitudinea că, timp de 2 ani, cât timp urmaţi recomandările noastre legate de igienizarea lucrării, vom suporta orice costuri apărute în cazul neconformităţii acesteia.

Faceți primul pas în a vă atinge obiectivele Masculin Feminin
"Scopul nostru este să construim o relație de încredere cu pacienții noștri și să le oferim bucuria de a zâmbi perfect!"
- Prof.Dr.Emanuel Bratu,

Cunoaște echipa

De ce noi

layer

Descoperă Clinica Dental Experts

 

Fă o programare

Apasă pe butonul de mai jos pentru a programa o consultație.

Completează formularul