Shopping cart close

Fațete dentare

O investiție pe termen lung, fațetele dentare reprezinta solutia ideala timp de 10 -15 ani sa te poți bucura de un zâmbet minunat. Pentru a rămâne încrezător în zâmbetul tău, mult timp de acum înainte, e important sa afli totul despre fatetele dentare și sa alegi echipa potrivită.

Implanturi dentare

Succesul unui tratament cu implant dentar ține atât de experiența medicului implantolog cât și de calitatea materialelor și aparaturii folosite. La Dental Experts ne mândrim cu peste 15.000 de implanturi inserate și cu o tradiție de peste 50 de ani în medicina dentară.

Protetica pe implanturi

Indiferent de tipul de lucrare protetica de care veți beneficia, aceasta trebuie realizată de către medici cu experiență chirurgicală și mai ales protetică, sub supravegherea atentă a unei echipe întregi. Experiența de peste 25 de ani a specialistilor nostri în chirurgie dento-alveolara si protetica garantează tratamentul și recuperarea excelentă a pacienților.

Clinică stomatologică ALL IN ONE

Intr-o perioada in care incerci sa tii pasul cu schimbari si provocari neasteptate in fiecare zi, Dental Experts iti ofera posibilitatea tratarii
tuturor manoperelor stomatologice in acelasi loc!
Astfel venim in ajutorul tau pentru a-ti organiza timpul alocat manoperelor stomatologice in cea mai eficienta maniera posibila.

Fast and Fixed

Află mai multe

Ortodonție

Află mai multe

Albire dentară

Află mai multe

Endodonție

Află mai multe

Tehnică Dentară

Află mai multe

Radiodiagnostic dentar

Află mai multe

Experiența dumneavoastră premium în clinica Dental Experts

“În spatele noului dumneavoastra zâmbet, se află o întreagă echipă care se preocupă de intreaga dumneavoastra experiența în clinică, de la prima vizită până la finalizarea tratamentului. Depunem toate eforturile pentru ca dumneavoastra sa va simtiti “acasă”.”

Camelia Bratu

Excelență în stomatologie

“Experiența ne recomandă. Indiferent de dificultatea sa, fiecare caz se va rezolva corect și prin respectarea protocolului medical.”

Prof. Dr. Emanuel Bratu

Testimoniale

Programare

Dacă vrei să faci o programare pentru un consult, trimite-ne un mesaj. Colegii de la front desk office îți stau la dispoziție cu informații și îți răspund la întrebări.

Pacienții beneficiaza de 6 locuri de parcare in interiorul curtii. Dacă toate locurile sunt ocupate, mașina poate fi lăsată în curte iar colegii de la front desk se vor ocupa mai departe.

Programează-te

    Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal în vederea programării sau contactării mele de către DENTAL EXPERTS SRL. Pentru DENTAL EXPERTS SRL este foarte importantă protecția datelor cu caracter personal pe care ni le puneți la dispoziție, și de aceea, urmând procedura de conformare la Regulamentul nr/679/2016 al Comisiei Europene privind protecția datelor personale, pentru a vă putea transmite informațiile cerute de dumneavoastră sau a vă putea contacta, avem nevoie de consimțământul dumneavoastră explicit.

    Scroll To Top