Noutăţi

Dental Experts – De ce noi?

Credem cu tărie că voi, cei care ne pășiți pragul, găsiți răspunsuri la probleme care credeați că nu au rezolvare și veniți la noi pentru a căuta soluții durabile, eficiente și, mai presus de toate, personalizate. Cu răbdare, grijă pentru fiecare dinte în parte și atenție la detalii, suntem alături de voi la fiecare pas pe drumul către împlinirea unui vis, datura perfectă. Toate acestea le puteți observa după prima experiență. Dar totuși, cum ajungeți la noi? Ce diferențiază o clinică dentară azi din miile existente în țară? Are dotări, dar dotări au și alte clinici, are specialiști, dar au și alții, are laborator, au și alții. Are tradiție, poate că au și alții. Și atunci? Deci de ce sa mă duc la ei? Iată o serie de întrebări legitime pentru orice persoană care acordă atenție sănătății orale.

Din experiență, putem spune că, pentru a ne înțelege pe noi, pacienții trebuie să ne înțeleagă meseria. Iar primul lucru pe care îl putem spune despre ea este că în acest domeniu ai nevoie de mentori, de oameni cu suficientă experiență pentru a transmite mai departe secretele reușitei fiecărui tratament în parte. Pentru a înțelege mai bine ce înseamnă toate acestea, gândiți-vă că un expert este un om care a făcut toate greșelile posibile, despre orice domeniu ar fi vorba. Chiar și fizicianul Niels Bohr, unul dintre cei care au construit bomba atomică, a greșit și a încercat din nou de mai multe ori. Dacă transpuneți asta în medicină, vă veți da seama că un mentor care te învață din greșelile lui este vital.

Din păcate, există tot mai puțini astfel de oameni. Însă noi am avut bucuria de primi toate acestea de la Prof. Dr. Dorin Bratu și le transmitem mai departe, crescând viitori medici, încă din studenție.

Iar asta nu o spunem doar noi, o spun și faptele. Seniorul nostru a realizat primul implant endoosos din Banat, în anul 1974. De asemenea, el a realizat prima coroană metalo-ceramică din Timișoara, după 1989 și ne-a dat curajul de a realiza peste 6000 de implanturi dentare în ultimii 3 ani.

Știm că pasiunea nu se învață, dar este cu siguranță ceva care se transmite. Iar dl. doctor Bratu ne-a făcut pe toți să ne iubim meseria, să ne dorim să fim în fiecare zi cât mai aproape de perfecțiune, în practicarea ei. Tot el ne-a oferit și secretele unei organizări temeinice, lucru fără de care nu există reușită în stomatologie.

Moștenirea lui suntem chiar noi, o echipă ca o familie, alcătuită dintr-un urmaș în implantologie și alții în protetică, endodontiție, terapie și estetică dentară. Nu putem decât să ne bucurăm că echipa noastră crește în jurul nucleului format la început de drum. La rândul nostru, transmitem către studenții și proaspăt absolvenții facultăților de stomatologie aceeași pasiune a lucrului bine făcut și bunele practici ale meseriei. Deținem un centru de perfecționare în Cad Cam, aflat în circuitul Planmeca Digital Academy România, în cadrul căruia alți medici învață de la un personal supracalificat cum să devină mai buni în ceea ce fac.

Dedicarea și măiestria cu care practicăm meseria au ajuns și peste hotare, echipa noastră fiind prima din România cu publicații și studii de cercetare în implantologie în Statele Unite, Germania, Suedia și Israel.

Povestea Dental Experts este una în care rolurile principale le au știința, performanța, tehnologia și, nu în ultimul rând, empatizarea cu fiecare pacient în parte. Aceste lucruri ne fac unici și ne ajută să oferim soluți dentare chiar și atunci când situația pare imposibil de rezolvat, lucru cu care ne mândrim.

Related Posts