Uncategorized @ro

Consultații stomatologice gratuite, pentru timișoreni

Studiile arată că cele mai multe dintre bolile cu care se confruntă societatea din ziua de azi sunt cauzate de o igienă orală precară. De exemplu, dacă ajung în sânge, bacteriile din cavitatea bucală pot afecta rinichii, articulațiile, esofagul, traheele și plămânii, existând riscul de septicemie. În plus, în cazul cardiacilor, problemele dentare pot duce la miocardită, la infecții ale mușchilor sau ale valvelor inimii.

„Cu toții ar trebui să știm că prevenția este cel mai bun tratament, în orice ramură a sănătății. Pentru stomatologie, ea presupune controale periodice, pentru care nu avem nevoie de motiv, nu trebuie să avem carii, să ne doară sau să ne pierdem dinții. Vizitele la dentist ne costă întotdeauna mai puțin decât tratamentul”, spune Prof. Dr. Emanuel Bratu.

Alte studii arată că peste 80% dintre români se confruntă cu probleme dentare, cele mai frecvente dintre acestea fiind cariile. De asemenea, ultimele date la nivel național arată că periuța de dinți este schimbată, în prezent, o dată la un an și jumatăte, când ea ar trebui să fie înlocuită o dată la 3 luni. Chiar dacă consumul produselor de igienă orală a început să crească în ultima perioadă, un român folosește, în medie, doar un tub și jumătate de pastă de dinți pe an.

Pentru a semnala importanța prevenției și implicațiile pe care le poate avea o igienă orală precară, clinica dentară Prof. Dr. Bratu – Dental Experts invită timișorenii să acorde mai multă atenție danturii și oferă consultații gratuite, indiferent de complexitatea problemelor pe care le prezintă pacienții. Astfel, în 27 aprilie, 30 de persoane vor beneficia de un consult gratuit, în cadrul clinicii cu peste 80 de ani de experiență în domeniu. Pentru programări, timișorenii pot suna la 0766 230 616.

Related Posts