Articole

Anestezia computerizata nedureroasa

Bunăstarea pacienților noștri este esențială în clinica noastră. Din fericire tehnologia de ultimă generație ne vine în ajutor și suntem mereu la curent cu inovațiile în domeniu pentru a asigura confortul celor care ne aleg pentru sănătatea lor orală.
Anestezia dureroasă și durerea resimțită în timpul manoperelor stomatologice este unul din factorii principali ce cauzează “frica de dentist” pentru foarte mulți pacienți. În clinica noastră practicăm dintotdeauna anestezia cu blândețe și am căutat întotdeauna cele mai bune solutiii pentru a le oferi pacienților confortul necesar pentru că medicii nostrii să poată efectua un tratament întotdeauna corect.
Calaject este ultimul aparat achiziționat la noi în clinică și este recunoscut drept cel mai bun device de anestezie în 2022.

Ce înseamnă anestezie computerizată?

  • Lipsa durerii pentru pacient

Secretul constă în injectarea soluției analgezice locale într-un mod ușor, computerizat. Calaject controlează fluxul de soluție pentru fiecare program prin injectare în ritm lent la început, apoi crescând viteza. Acest lucru previne durerea cauzată de viteza de injectare și inflamarea ulterioară a țesutului. Chiar și injecțiile în zona palatinala pot fi efectuate fară că pacientul să aibă senzația de disconfort sau de durere.

  • Ergonomie pentru medic

Modul în care medicul lucrează cu piesa de mână îi permite să stea într-o poziție relaxată și ergonomică pe tot parcursul procesului de injectare. Acționarea se face cu ajutorul pedalei, evitând astfel presiunea asupra mușchilor sau articulațiilor.

În video-ul urmator Dr. Alexandra Mihart ne prezintă anestezia computerizată și efectuarea manoperei pe pacient.