Sănătatea orală este neprețuită

La Dental Experts, prețurile serviciilor dentare sunt date de complexitatea cazurilor cu care ne confruntăm. Pentru că fiecare decizie o luăm informat, împreună cu pacientul, este nevoie de o evaluare amănunțită a stării de sănătate a acestuia. experts

La prima vizită în cadrul clinicii pacientul va primi un plan de tratament realizat pe baza investigatiilor radiologice efectuate. Orice tratament stomatologic care va urma se bazează pe un diagnostic pus corect, investigații atent efectuate și, în concluzie, o estimare realistă a prețurilor.

Pacienții beneficiază de tratamente personalizate în funcție de afecțiunile identificate. Bugetul clientului devine astfel un factor care va influența soluțiile de tratament alese, care întotdeauna vor avea în prim-plan sănătatea.

Listă Tarife

Listă Pachete

Pentru un plan de tratament complex care să cuprindă toate costurile și etapele necesare, este nevoie să vă prezentați în cadrul clinicii Dental Experts. În urma unui consult de specialitate, efectuat pe baza radiografiilor panoramice, veți fi informat despre toate costurile și toți pașii care trebuie urmați.

,,Prețurile sunt orientative. Planul de tratament este personalizat în funcție de situația fiecărui pacient în parte. Pentru a primi un plan de tratament care să cuprindă toate etapele și costurile, este necesar să vă prezentați în cadrul clincii noastre. Costurile din planul de tratament sunt în functie de dificultatea fiecărui caz în parte”