Shopping cart close

Zâmbetul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna.

Este și momentul tău să îți transformi zâmbetul în cel mai puternic atu.
Imaginează-ți că fiecare interacțiune, fie ea în mediul profesional, personal sau chiar în mediul online, începe cu un zâmbet încrezător.

La Dental Experts, credem că frumusețea unui zâmbet nu rezidă doar în perfecțiunea estetică, ci în capacitatea lui de a îmbunătăți stima de sine, de a facilita relații pozitive și de a contribui la succesul tău.

Acesta este motivul pentru care ne dedicăm fiecare moment pentru a asigura că fiecare pacient beneficiază de o experiență premium și rezultate care depășesc așteptările.

Optând pentru tratamentul cu fațete dentare, la Dental Experts, te angajezi într-o călătorie de transformare, unde fiecare detaliu este atent planificat și executat de o echipă de specialiști pasionați și experimentați.
Fiecare zâmbet pe care îl modelăm este o colaborare în care viziunea ta și expertiza noastră se întâlnesc pentru a crea ceva excepțional.

Cu o tradiție de peste 70 de ani în medicină, 50 de ani de inovație în medicina dentară și 20 de ani de excelență în estetica dentară, Dental Experts by Prof. Dr. Bratu este alegerea de încredere pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului tău.
Începe acum călătoria către un zâmbet care schimbă totul – alege excelența, alege Dental Experts.

Programează-te

  Ce sunt fațetele dentare?

  Acestea reprezintă practic un înveliș ceramic subțire care se aplică pe suprafața dinților ce au fost șlefuiți foarte puțîn în prealabil. Tocmai de aceea, fațetele dentare permit corectarea imperfecțiunilor danturii că de exemplu neregularități sau fisuri.

  Folosim materiale de cea mai bună calitate care sunt foarte rezistente, nu se pătează și care îți vor permite să te bucuri de un zâmbet minunat mult timp. Trebuie doar să ai grijă la igiena dentară și să respecți controalele periodice la medicul stomatolog.

  Care sunt avantajele tratamentului cu fațete dentare?

  Avantajele fațetelor dentare sunt numeroase:

  • aspectul danturii este îmbunătățit considerabil;
  • rezultatele sunt obținute rapid, în doar câteva ședințe;
  • ceramica folosită este perfect compatibilă cu dantura și țesuturile moi care o înconjoară;
  • fațetele dentare nu se pătează din cauza alimentelor sau băuturilor consumate;
  • au o rezistență ridicată și o durată de viață de 15-20 de ani;
  • protejează smalțul dinților;
  • reduc sensibilitatea dentară, în special în ceea ce privește variațiile de temperatură.

  Cui i se adresează tratamentul cu fațete dentare?

  Indicațiile fațetelor dentare:

  • dinți cu probleme ale smalțului
  • distructii extinse la nivelul uneia sau mai multor fețe ale dintelui
  • dinți cu abrazie avansată (tocirea smaltului);
  • pete de culoare la nivelul smalțului
  • forma inestetica a dintelui
  • modificări de culoare din diverse cauze
  • dinți cu spatii interdentare ce se doresc a fi închise sau micșorate;

  Care este procedura de aplicare a fațetelor dentare?

  Fațetele dentare sunt o procedură nedureroasă, a căror montare implică o șlefuire fină a dinților în prealabil, întreg procesul realizându-se într-un timp scurt, minim-invaziv.

  Fiind o procedură care să reziste în timp, înainte de aplicarea fațetelor este necesară o consultație care presupune câteva etape: etapa de diagnostic computerizat DSD (Digital Smile Design), etapa de amprentare cu ceară, etapa de realizare a unei machete realiste a zâmbetului, etapa efectivă a lucrării.

  Vezi exact cum se realizează procedura de aplicare a fațetelor dentare în video-ul de mai jos.

  Care este durata de viață a fațetelor dentare?

  Fațetele dentare sunt soluția ideală pentru corectarea ocluziei(mușcăturii) și îmbunătățirea zâmbetului, reprezentând în prezent, cea mai eficientă și minim invazivă metoda de corectarea a aspectului dinților cu efect imediat. O investiție pe termen lung pentru ca tu sa te bucuri de un zâmbet minunat, fără să fie nevoie de corecturi sau ajustări, cu condiția să păstrezi igiena dentară intactă.

  Cu toate acestea, un control periodic anual la medicul stomatolog este recomandat, pentru a preveni apariția altor posibile probleme dentare care să nu aibă legătură cu fațetele dentare.

  Top 5 întrebări despre fațete dentare, adresate Dr. Emanuel Andritoi în video-ul de mai jos.   Prezentare smilemakeover cu fațete dentare

   Primul pas spre zâmbetul mult dorit începe cu o consultație la unul dintre specialiștii noștri.
   La Dental Experts puteți obține atât un zâmbet estetic cât și funcțional. Specialiștii noștri în estetică dentară te vor ajuta să iei cea mai buna decizie în ceea ce privește atât forma cât și culoarea dinților.

   Testimoniale

   Octavian Borod
   Octavian Borod
   2023-12-14
   Profesioniști! Recomand!!
   Eugen Zah
   Eugen Zah
   2023-07-18
   Excellent work performed by Prof. Dr. Bratu and Dr. Andritoi. Well established dental clinic with expert doctors and knowledge. Great support staff, my main nurses were Roni and Gina. This impressive dental clinic is a vertical business, basically everything is done in-house. With many implants performed over the years, I am convinced they’ve seen pretty much every scenario. Some of the reasons I chose Dental Experts by Prof. Dr. Bratu in Timisoara Romania are: experience, price disclosure, clarity of services, premium materials and expectations. Technicians Nicu and Ionut are amazing craftsmen, very pleased with my 26 zirconia teeth. Initial visit took just over three weeks, Dr. Andritoi performed the prep work including 15 root canals, Prof. Dr. Bratu continued with several bone grafting applications and 9 implants. After five months I returned for the imprint and the zirconia teeth. Second phase was completed in two weeks. I’m glad I chose Dental Experts by Prof. Dr. Bratu, very happy with the outcome and long term investment.
   Ioan Bucuras
   Ioan Bucuras
   2023-07-17
   Extremely professional, perfectly clean clinic. I can only recommend it.
   Leo CM
   Leo CM
   2023-03-17
   de la o dramă totală la o lipsa completă de griji. Așa pot descrie reabilitarea dentară făcută de echipa Dental Experts. Bonus, aspectul "cool" al implantelor 🤘🏻
   Ramona Jadan
   Ramona Jadan
   2023-03-05
   Clinică stomatologica premium! Locație prietenoasă, personal amabil și bine pregătit, dotări excelente,investigații facile, plan de tratament prezentat și explicat de la început, intervenții complet nedureroase. Mulțumesc, domnule dr. Andrițoi!

   Programare

   Dacă vrei să faci o programare pentru un consult, trimite-ne un mesaj. Colegii de la front desk office îți stau la dispoziție cu informații și îți răspund la întrebări.

   Pacienții beneficiaza de 6 locuri de parcare in interiorul curtii. Dacă toate locurile sunt ocupate, mașina poate fi lăsată în curte iar colegii de la front desk se vor ocupa mai departe.

   Programează-te

    Scroll To Top