Ortodonție

Corectarea zâmbetului prin ortodonție

La Dental Experts, bazele ortodonției au fost puse cu mult timp în urrmă de către Prof. Dr. Bratu Elisabeta. În cadrul clinicii noastre în ceea ce privește ortodonția le avem ca medici specialiști pe doamnele doctor Borșanu Andreea și Flavia Agache. 

Un tratament ortodontic poate avea numeroase beneficii, de la corectarea estetică a zâmbetului până la obținerea unei mușcături corecte și funcționale. 

Decizia unui tratament ortodontic se ia în urma efectuării unor investigații radiologice și pe baza consultului propriu-zis. Este foarte important ca un consult ortodontic să fie efectuat de un medic specialist pe această ramură cu experiență, pentru a putea pune un diagnostic corect. 

Tipurile de aparate dentare folosite sunt aparat safir, aparat metalic, aparat combinat safir+ metalic.

Pentru programare, consult ortodontic

Programează-te

    Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal în vederea programării sau contactării mele de către DENTAL EXPERTS SRL. Pentru DENTAL EXPERTS SRL este foarte importantă protecția datelor cu caracter personal pe care ni le puneți la dispoziție, și de aceea, urmând procedura de conformare la Regulamentul nr/679/2016 al Comisiei Europene privind protecția datelor personale, pentru a vă putea transmite informațiile cerute de dumneavoastră sau a vă putea contacta, avem nevoie de consimțământul dumneavoastră explicit.