Radiodiagnostic dentar

Tehnologie la superlativ

Astăzi, tehnologia ne ajută mai mult ca oricând să obținem cele mai bune răspunsuri și soluții la problemele medicale. Putem realiza investigații complete de care este nevoie pentru un rezultat de succes.

În cadrul Dental Experts există un centru complet de radiologie dentară, unde avem posibilitatea de a realiza radiografii intraorale și panoramice, precum şi scanări asistate de CT (computer tomograf), produs de Planmeca. Prin aparatura de ultimă generaţie putem asigura investigaţii în cele mai mici detalii, care acoperă toată sfera noastră de interes.

Cu ajutorul radiografiilor panoramice și a CBCT-urilor ne documentăm cazurile și ne asigurăm că toate lucrările au fost efectuate corect, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional.

Programează-te

    Sunt de acord cu preluarea datelor cu caracter personal în vederea programării sau contactării mele de către DENTAL EXPERTS SRL. Pentru DENTAL EXPERTS SRL este foarte importantă protecția datelor cu caracter personal pe care ni le puneți la dispoziție, și de aceea, urmând procedura de conformare la Regulamentul nr/679/2016 al Comisiei Europene privind protecția datelor personale, pentru a vă putea transmite informațiile cerute de dumneavoastră sau a vă putea contacta, avem nevoie de consimțământul dumneavoastră explicit.