Shopping cart close

Radiodiagnostic dentar

Astăzi, tehnologia ne ajută mai mult ca oricând să obținem cele mai bune răspunsuri și soluții la problemele medicale. Putem realiza investigații complete de care este nevoie pentru un rezultat de succes.

În cadrul Dental Experts există un centru complet de radiologie dentară, unde avem posibilitatea de a realiza radiografii intraorale și panoramice, precum şi scanări asistate de CT (computer tomograf), produs de Planmeca. Prin aparatura de ultimă generaţie putem asigura investigaţii în cele mai mici detalii, care acoperă toată sfera noastră de interes.

În clinica noastra dispunem de 3 aparate de radiodiagnostic dentar ( unul dintre ele este amplasat chiar în sala de operație pentru o cât mai bună precizie în ceea ce privește inserarea implantelor. În acest fel, reușim să oferim un act medical de calitate și să ne asigurăm că implantul este perfect inserat.

Risk free!

Doza de radiație a unei radiografii 3D CBCT este egală cu doza de radiație eliberată în timpul unui zbor de o oră cu avionul.
Studiu: Optimization of Radiation Doses and Patients’ Risk in Dental Radiography By Ralph Erdely

Pacienții pot să facă mai multe radiografii dentare fără un risc semnificant de iradiere.
În clinica noastră aparatura este folosită întotdeauna în condiții optime, și tot protocolul de la pregătirea pacientului și până la obținerea imaginii este optimizat astfel încât să se obțînă maxim de calitate a imaginii cu minim de doză de radiație, ceea ce face ca riscul pacienților să fie aproape inexistent.

În concluzie, radiografiile dentare sunt mai mult folositoare decât dăunătoare și din acest motiv recomandăm efectuarea lor fără frica dozelor de radiație.
Cu ajutorul radiografiilor panoramice și a CBCT-urilor ne documentăm cazurile și ne asigurăm că toate lucrările au fost efectuate corect, atât din punct de vedere estetic, cât și din punct de vedere funcțional.

Pentru a demonstra respectarea protocolui medical și asigurarea unui tratament corect, la Dental Experts nu concepem efectuarea tratamentelor fără radiodiagnostic dentar.  Testimoniale

  Octavian Borod
  Octavian Borod
  2023-12-14
  Profesioniști! Recomand!!
  Eugen Zah
  Eugen Zah
  2023-07-18
  Excellent work performed by Prof. Dr. Bratu and Dr. Andritoi. Well established dental clinic with expert doctors and knowledge. Great support staff, my main nurses were Roni and Gina. This impressive dental clinic is a vertical business, basically everything is done in-house. With many implants performed over the years, I am convinced they’ve seen pretty much every scenario. Some of the reasons I chose Dental Experts by Prof. Dr. Bratu in Timisoara Romania are: experience, price disclosure, clarity of services, premium materials and expectations. Technicians Nicu and Ionut are amazing craftsmen, very pleased with my 26 zirconia teeth. Initial visit took just over three weeks, Dr. Andritoi performed the prep work including 15 root canals, Prof. Dr. Bratu continued with several bone grafting applications and 9 implants. After five months I returned for the imprint and the zirconia teeth. Second phase was completed in two weeks. I’m glad I chose Dental Experts by Prof. Dr. Bratu, very happy with the outcome and long term investment.
  Ioan Bucuras
  Ioan Bucuras
  2023-07-17
  Extremely professional, perfectly clean clinic. I can only recommend it.
  Leo CM
  Leo CM
  2023-03-17
  de la o dramă totală la o lipsa completă de griji. Așa pot descrie reabilitarea dentară făcută de echipa Dental Experts. Bonus, aspectul "cool" al implantelor 🤘🏻
  Ramona Jadan
  Ramona Jadan
  2023-03-05
  Clinică stomatologica premium! Locație prietenoasă, personal amabil și bine pregătit, dotări excelente,investigații facile, plan de tratament prezentat și explicat de la început, intervenții complet nedureroase. Mulțumesc, domnule dr. Andrițoi!

  Programare

  Dacă vrei să faci o programare pentru un consult, trimite-ne un mesaj. Colegii de la front desk office îți stau la dispoziție cu informații și îți răspund la întrebări.

  Pacienții beneficiaza de 6 locuri de parcare in interiorul curtii. Dacă toate locurile sunt ocupate, mașina poate fi lăsată în curte iar colegii de la front desk se vor ocupa mai departe.

  Programează-te

   Scroll To Top