Shopping cart close

Tehnicienii dentari – artiștii din spatele zâmbetelor Dental Experts

Atunci când vorbim despre zâmbetele pacienților noștri, adevărată artă se produce în laboratorul de tehnică dentară.

Cu talent, imaginație, profesionalism și minuțiozitate, calități de bază ale tehnicienilor noștri, asistati de tehnica si tehnologie de ultima generatie, fiecare lucrare dentară primește o strălucire unică.

Tehnologia nouă de astăzi nu elimină tehnologia veche, iar tehnica dentară este o ramură în care se împletesc mai multe ştiinţe şi meşteşuguri precum medicina, metalurgia, sculptura, pictura, iar mai nou, tehnologia digitală.

La Dental Experts avem aceleași două echipe de tehnică dentară de peste 15 ani: Dental Dedication și Ace Implant Lab, echipe care în timp au crescut numărul de membrii, pentru a putea deservi medicii și numărul tot mai mare de pacienți din clinica noastră. 

Echipe Tehnică Dentară

Medic-PACIENT-Tehnician dentar

Comunicarea în cadrul echipei stomatologice trebuie să aibă, în centru, în mod obligatoriu, PACIENTUL. 

Printr-o comunicare eficientă, pacientul capătă încredere în echipa stomatologică,  înțelege mai bine tratamentul restaurator propus și are certitudinea că dorințele și nevoile acestuia sunt asimilate atât de medic cât și de tehnician și astfel vă primi cea mai buna soluție la problemele sale.

De aceea prezența laboratorului de tehnică dentară în cadrul clinicii noastre reprezintă un mare avantaj. Pacientul comunică direct, față în față, cu tehnicianul dentar și îi sunt prezentate toate materialele și  procedurile de restaurare. Medicul verifică fiecare etapă intermediară a lucrării pentru a se asigura că totul este în ordine şi se pune de acord împreună cu acesta. Fiecare material folosit este de cea mai bună calitate, lucru care este certificat prin garanţia oferită pacientului.

Pentru că ne dorim să fim cât mai transparenți și pentru o informare corectă a pacientului, în Clinica Dental Experts, fiecare pacient primește la finalul tratamentului un certificat de conformitate în care apar toate informațiile detaliate în ceea ce privește lucrările dentare primite.

Cu ajutorului acestui certificat, ,, Dental Experts by Prof. Dr. Bratu” dovedește că lucrează cu materiale de cea mai bună calitate și că nu se fac și nu se vor face compromisuri la calitate.

Tehnica dentara a fost și este într-o evoluție permanentă, de aceea tehnicienii noștri investesc permanent în aparatură și materiale de ultima generație.

Pentru tehnicienii nostri, laboratorul de lucru este atelierul în care nu există graniţe între noapte sau zi. Motivaţia? Cu zâmbetul pe buze, Nicu Sabou spune că “energia vine din bucuria pacienţilor mulţumiţi şi din emoţia pe care o citeşti pe chipul lor. Nu poţi să faci asta dacă nu îţi place!”

Însă mărturia dăruirii lor pentru meseria stă în faptul că ajung să depăşească ore record în atelier.

Dar orele petrecute în clinică sunt completate de cele de formare şi cercetare profesională la cursuri de specializare din ţară sau din străinătate, pentru că astăzi asistăm la o revoluţie digitală, iar ei trebuie să fie mereu, mereu în prima linie, asta însemnând, de cele mai multe ori, că timpul nu se scurtează, ci se prelungeşte.

Avem cei mai buni tehnicieni dentari, ne mândrim cu maiestria lor și cu faptul că experiența și dedicarea iși vor spune mereu cuvântul.

Ne vin în ajutor și elementele de aparatură modernă pentru realizarea unor lucrări superioare ca aspect și funcționalitate. Lucrările se fac în cuptoare de calitate superioară, care garantează rezistența îndelungată a ceramicii. Astfel, pacientul se bucură de un rezultat cu funcționalitate optimă și estetică exact cum și-a dorit.  Testimoniale

  Octavian Borod
  Octavian Borod
  2023-12-14
  Profesioniști! Recomand!!
  Eugen Zah
  Eugen Zah
  2023-07-18
  Excellent work performed by Prof. Dr. Bratu and Dr. Andritoi. Well established dental clinic with expert doctors and knowledge. Great support staff, my main nurses were Roni and Gina. This impressive dental clinic is a vertical business, basically everything is done in-house. With many implants performed over the years, I am convinced they’ve seen pretty much every scenario. Some of the reasons I chose Dental Experts by Prof. Dr. Bratu in Timisoara Romania are: experience, price disclosure, clarity of services, premium materials and expectations. Technicians Nicu and Ionut are amazing craftsmen, very pleased with my 26 zirconia teeth. Initial visit took just over three weeks, Dr. Andritoi performed the prep work including 15 root canals, Prof. Dr. Bratu continued with several bone grafting applications and 9 implants. After five months I returned for the imprint and the zirconia teeth. Second phase was completed in two weeks. I’m glad I chose Dental Experts by Prof. Dr. Bratu, very happy with the outcome and long term investment.
  Ioan Bucuras
  Ioan Bucuras
  2023-07-17
  Extremely professional, perfectly clean clinic. I can only recommend it.
  Leo CM
  Leo CM
  2023-03-17
  de la o dramă totală la o lipsa completă de griji. Așa pot descrie reabilitarea dentară făcută de echipa Dental Experts. Bonus, aspectul "cool" al implantelor 🤘🏻
  Ramona Jadan
  Ramona Jadan
  2023-03-05
  Clinică stomatologica premium! Locație prietenoasă, personal amabil și bine pregătit, dotări excelente,investigații facile, plan de tratament prezentat și explicat de la început, intervenții complet nedureroase. Mulțumesc, domnule dr. Andrițoi!

  Programare

  Dacă vrei să faci o programare pentru un consult, trimite-ne un mesaj. Colegii de la front desk office îți stau la dispoziție cu informații și îți răspund la întrebări.

  Pacienții beneficiaza de 6 locuri de parcare in interiorul curtii. Dacă toate locurile sunt ocupate, mașina poate fi lăsată în curte iar colegii de la front desk se vor ocupa mai departe.

  Programează-te

   Scroll To Top