Experiența dumneavoastră premium în clinica Dental Experts

În spatele noului dumneavoastră zâmbet, se află o întreagă echipă care se preocupă de întreaga dumneavoastră experiența în clinică, de la prima vizită până la finalizarea tratamentului.
Când vorbim despre zâmbetul dumneavoastră, nu ne referim doar la echipa medicală constituită din experți și la manoperele medicale exceptional realizate, ci ne referim la intregul dumneavoastră parcurs în clinica noastră.

Menirea noastră este să vă oferim siguranță, încredere și confort. Depunem toate eforturile pentru ca dumneavoastră să vă simțiți “acasă”, să știți că sunteți pe mâini bune iar problemele dumneavoastră iși vor găsi rezolvarea în clinica noastră. De aceea, ne preocupăm în egală măsură de bunăstarea dumneavoastră fizică dar și emoțională.

Siguranță, încredere, confort.

Transfer premium gratuit de la aeroport

Înainte ca să va avem în clinica noastră, vrem să ne asigurăm că drumul dumneavoastra până aici este unul în siguranță și lipsit de griji. Prin parteneriatul nostru cu AWR Lease Services, vă garantăm o călătorie în siguranță și confort de la aeroport până la destinația dorită fie ca este vorba de clinica noastra sau hotelul unde veți sta pe durata tratamentului.

Tarife preferențiale la cazare

Cu scopul de a oferi o experiență desăvârșită am dezvoltat parteneriate strânse cu Pensiunea Nora și Vila La Rezidentza, două locații deosebite situate în imediata vecinătate a clinicii noastre. Cu grijă și atenție la detalii, am negociat tarife preferențiale și am asigurat o ședere confortabilă pentru dumneavoastra, astfel încât să vă puteți concentra pe drumul spre un zâmbet minunat, relaxat și fără griji legate de cazare. Fiecare moment petrecut în aceste locații alese cu grijă va deveni o amintire frumoasă, aducând un plus de liniște și bucurie în călătoria dumneavoastra spre un zâmbetul mult dorit.

Suport telefonic non-stop.

Vă suntem alături pe tot parcursul tratamentului, vă răspundem la orice oră la mesaj, la telefon, vă asigurăm de suportul nostru în permanență. Pentru orice nelămurire, orice neclaritate vă stăm la dispoziție la un număr de telefon dedicat și ne asigurăm că veți avea parte de tratamentul de care aveți nevoie, însă, fără a încălca anumite limite personale pe care ne asigurăm că le cunoaștem încă de la prima intâlnire.

Onestitate, transparență, corectitudine.

Prima vizită a dumneavoastră este extrem de importantă. Alocăm tot timpul și energia necesară pentru a asculta dorințele dumneavoastră și pentru a vă înțelege nevoile, pentru a vă putea oferi soluțiile potrivite.
Vă informăm și vă explicăm ceea ce se poate face și ceea ce nu se poate face, pentru a primi un tratament stomatologic corect și predictibil, bazat pe experiența noastră și protocoalele bine definite de zeci de ani.

Plan de tratament corect și onest.

Pentru noi este extrem de important ca dumneavoastră să fiți informați, încă de la prima vizită, despre costurile tratamentelor stomatologice, costuri care nu se vor modifica indiferent dacă pe parcursul tratamentului medicul constată că ar mai fi nevoie de tratamente sau materiale suplimentare, chiar dacă tratamentul durează 1 lună, 1 an, 2 ani.

Înainte de începerea tratamentului, vom semna un contract prin care sunteți informat de toate manoperele care vi se vor efectua, de echipa medicală implicată în cazul dumneavoastră, de toate controalele ulterioare și toate etapele tratamentului.

Certificat de conformitate – garanția lucrării.

La finalizarea tratamentului, veți primi un certificat de conformitate prin care se atestă acuratețea materialelor care au fost folosite în tratamentele primite, întrucât lucrăm doar cu materiale certificate de calitate premium.

Empatie și minimizarea durerii.

Experiența ne-a arătat că cea mai mare traumă a majoritatii pacientilor porneste de la teama de durere. Din fericire tehnologia dentară a avansat extrem de mult iar noi suntem mereu in pas cu ultimele inovații, din respect pentru pacienții noștri.

Anestezie computerizată nedureroasă

Teama de anestezie dureroasă este învinsă în clinica noastră datorită anesteziei computerizate. Tehnica anesteziei nedureroase este foarte bine asumată de medicii noștri pentru ca dumneavoastră să nu simțiți durere și pentru ca efectul anesteziei să dureze suficient de mult pentru realizarea corectă a manoperelor stomatologice.
Gelul anestezic cu diferite arome ce se aplică înainte de anestezie și noul aparat de anestezie computerizată, vă ajută să nu mai simțiți nici măcar durerea injecției.

Pacient care la cel mai înalt nivel.

În urma fiecărei intervenții, vă asigurăm că veți primi un apel din partea Key Patient Managerului nostru în a doua zi. Acest apel are scopul de a vă evalua starea postoperatorie, de a identifica eventualele îngrijorări sau întrebări pe care le puteți avea și de a vă oferi suportul necesar. În cazul în care se constată orice aspect care vă neliniștește, acesta va lua imediat legătura cu medicul dumneavoastră pentru a se asigura că orice preocupare este abordată și că tratamentul dumneavoastră este în concordanță cu așteptările noastre medicale.

Follow up

După finalizarea tratamentului, avem grijă ca, împreună, să asigurăm rezistența în timp a zâmbetului dumneavoastră. Suntem conștienți de viața cotidiană complexă a fiecaruia dintre dumneavoastră și de aceea ne angajăm să vă reamintim periodic despre necesitatea controalelor stomatologice, pentru a vă asigura și a ne asigura că zambetul dumneavoastră se menține la fel de corect și strălucitor ca în ziua în care vi l-am oferit.

De aceea vă vom suna și vă vom recomanda să veniți la controlul periodic chiar și după ani de zile, pentru a vă bucura de zâmbetul dumneavoastră sănătos timp îndelungat.
Programul de follow up se desfășoară doar în cazul în care există acordul dumneavoastră în acest sens. Respectăm dorința dumneavoastră de a nu fi contactați și în cazul în care preferați sa ne contactați doar dumneavoastră vă punem la dispoziție un număr de telefon dedicat.