Experienta dumneavoastra premium in clinica Dental Experts

În spatele noului dumneavoastra zâmbet, se află o întreagă echipă care se preocupă de intreaga dumneavoastra experiența în clinică, de la prima vizită până la finalizarea tratamentului.
Când vorbim despre zâmbetul dumneavoastra, nu ne referim doar la echipa medicala constituita din experți si la manoperele medicale exceptional realizate, ci ne referim la intregul dumneavoastra parcurs in clinica noastra.

Menirea noastra este sa va oferim siguranta, incredere si confort. Depunem toate eforturile pentru ca dumneavoastra sa va simtiti “acasă”, sa stiti ca sunteti pe maini bune iar probleme dumneavoastra isi vor gasi rezolvarea în clinica noastra. De aceea, ne preocupăm în egala masura de bunăstarea dumneavoastră fizica dar și emoționala.

Siguranta, incredere, confort.

Transfer premium gratuit de la aeroport

Înainte ca să va avem în clinica noastră, vrem să ne asigurăm că drumul dumneavoastra până aici este unul în siguranță și lipsit de griji. Prin parteneriatul nostru cu AWR Lease Services, vă garantăm o călătorie în siguranță și confort de la aeroport până la destinația dorită fie ca este vorba de clinica noastra sau hotelul unde veți sta pe durata tratamentului.

Tarife preferențiale cazare

Cu scopul de a oferi o experiență desăvârșită am dezvoltat parteneriate strânse cu Pensiunea Nora și Vila La Rezidentza, două locații deosebite situate în imediata vecinătate a clinicii noastre. Cu grijă și atenție la detalii, am negociat tarife preferențiale și am asigurat o ședere confortabilă pentru dumneavoastra, astfel încât să vă puteți concentra pe drumul spre un zâmbet minunat, relaxat și fără griji legate de cazare. Fiecare moment petrecut în aceste locații alese cu grijă va deveni o amintire frumoasă, aducând un plus de liniște și bucurie în călătoria dumneavoastra spre un zâmbetul mult dorit.

Suport telefonic non-stop.

Va suntem alături pe tot parcursul tratamentului, va răspundem la orice oră la mesaj, la telefon, va asigurăm de suportul nostru în permanență. Pentru orice nelămurire, orice neclaritate va stăm la dispoziție la un numar de telefon dedicat și ne asigurăm că veți avea parte de tratamentul de care aveți nevoie, însă, fără a încălca anumite limite personale pe care ne asigurăm ca le cunoaștem încă de la prima intalnire.

Onestitate, transparenta, corectitudine.

Prima vizita a dumneavoastra este extrem de importanta. Alocam tot timpul si energia necesara pentru a asculta dorintele dumneavoastra si pentru a va înțelege nevoile, pentru a vă putea oferi soluțiile potrivite.
Vă informăm și vă explicăm ceea ce se poate face și ceea ce nu se poate face, pentru a primi un tratament stomatologic corect și predictibil, bazat pe experienta noastra si protocoalele bine definite de zeci de ani.

Plan de tratament corect și onest.

Pentru noi este extrem de important ca dumneavoastra sa fiti informati, încă de la prima vizită, despre costurile tratamentelor stomatologice, costuri care nu se vor modifica indiferent dacă pe parcursul tratamentului medicul constată că ar mai fi nevoie de tratamente sau materiale suplimentare, chiar dacă tratamentul durează 1 lună, 1 an, 2 ani.

Înainte de începerea tratamentului, vom semna un contract prin care sunteți informat de toate manoperele care vi se vor efectua, de echipa medicala implicata in cazul dumneavoastra, de toate controalele ulterioare și toate etapele tratamentului.

Certificat de conformitate – garanția lucrării.

La finalizarea tratamentului, veți primi un certificat de conformitate prin care se atestă acuratețea materialelor care au fost folosite în tratamentele primite, intrucat lucram doar cu materiale certificate de calitate premium.

Empatie și minimizarea durerii.

Experiența ne-a arătat că cea mai mare traumă a majoritatii pacientilor porneste de la teama de durere. Din fericire tehnologia dentară a avansat extrem de mult iar noi suntem mereu in pas cu ultimele inovații, din respect pentru pacienții noștri.

Anestezie computerizata nedureroasa

Teama de anestezie dureroasa este invinsa in clinica noastra datorită anesteziei computerizate. Tehnica anesteziei nedureroase este foarte bine asumată de medicii noștri pentru ca dumneavoastra sa nu simtiti durere si pentru ca efectul anesteziei sa dureze suficient de mult pentru realizarea corecta a manoperelor stomatologice.
Gelul anestezic cu diferite arome ce se aplica înainte de anestezie și noul aparat de anestezie computerizata, va ajuta sa nu mai simtiti nici măcar durerea injectiei.

Pacient care la cel mai înalt nivel.

Dupa fiecare interventie, a doua zi, veti fi contactati de catre Key Patient Managerul nostru pentru a a afla totul despre starea dumneavoastra, dacă va preocupa ceva iar în cazul aceasta constată că este ceva care va neliniștește, ia legatura direct cu medicul dumneavoastra pentru a ne asigura că totul este în regulă în urma tratamentului avut cu o zi în urmă.

Follow up

După finalizarea tratamentului, avem grija ca, împreuna, sa asigurăm rezistența în timp a zambetului dumneavoastra. Suntem conștienți de viata cotidiana complexa a fiecaruia dintre dumneavoastra si de aceea ne angajam sa va reamintim periodic despre necesitatea controalelor stomatologice, pentru a va asigura și a ne asigura ca zambetul dumneavoastra se menține la fel de corect și strălucitor ca în ziua în care vi l-am oferit.

De aceea va vom suna și va vom recomanda sa veniți la controlul periodic chiar și după ani de zile, pentru a va bucura de zambetul dumneavoastra sănătos timp îndelungat.
Programul de follow up se desfășoară doar în cazul în care există acordul dumneavoastra în acest sens. Respectam dorinta dumneavoastra de a nu fi contactati și în cazul în care preferați sa ne contactati doar dumneavoastra va punem la dispozitie un numar de telefon dedicat.