Articole

Cea mai albă nuanță, simetrie perfectă și deplină funcționalitate a dinților

Încrederea clienților se câștigă în timp. Și pe lângă garanția profesionalismului, a calității instrumentelor și tratamentelor folosite, cel mai important rol îl joacă cuvintele voastre. Iar când acestea sunt precum cele de mai jos, nu putem decât să zâmbim și să ne bucurăm că știm că voi duceți mai departe vestea despre echipa noastră.

,,Am 35 de ani și în sfârșit sunt pe deplin satisfăcută de zâmbetul meu: cea mai albă nuanță, simetrie perfectă și deplină funcționalitate a dinților (zâmbetul de Hollywood).

Am urmat un exemplu concret, dantura Biancăi Drăgușanu care, amabilă fiind, mi-a împărtășit secretul zâmbetului ei: clinica Dental Experts din Timișoara. Am avut privilegiul de a fi tratată aici de o echipă de excepție: domnul doctor Sergiu Antonie, domnișoara asistentă Loredana Guia și domnul tehnician dentar Nicu Sabou.

Am apreciat foarte mult profesionalismul domnului doctor, care mi-a explicat și propus un plan de tratament pe durata a șase săptămâni (trei etape a câte două zile de vizite la clinică). În acest fel, gingiile au avut timp suficient de vindecare între etapele tratamentului astfel încât rezultatul final este cel dorit și, mai ales, de durată.

Un alt lucru care mi-a plăcut mult (și care, de fapt, mi se pare absolut esențial și rar întâlnit la alte clinici) este faptul că tehnicianul dentar lucrează în aceeași incintă și, în plus, participă activ la discuțiile legate de aspectul tehnic și estetic al lucrării. De asemenea, am putut păstra legătura prin e-mail pentru a clarifica fiecare detaliu în parte – am optat pentru un design personalizat, inspirat de zâmbetul Angelinei Jolie, cu incisivii laterali puțin înclinați.

După terminarea lucrării, două zile la rând mi-am examinat și admirat îndeaproape noua dantură din toate unghiurile (și luminile) posibile și nu-mi venea să cred cât de perfect este executată. Zâmbesc mai des, sunt veselă pentru că mă simt frumoasă.” (N.P. Nagy)

Mulțumim pentru cuvintele frumoase. Ne bucură gândul că încă o pacientă are o atitudine încrezătoare datorită zâmbetului radiant. Misiunea noastră a fostă, încă o dată, îndeplinită cu succes!

Felictări colegilor noștri,  dr. Sergiu Antonie, asistenta Loredana Guia și tehnician dentar Nicu Sabou, pentru profesionalism și rezultate deosebite!

Related Posts