Apariții media

Apariție Revista Luxury – Definiția unui tratament stomatologic de lux, la Dental Experts

Definiția unui tratament stomatologic de lux, la Dental Experts

Clinica Dental Experts din Timișoara, condusă de Profesor Doctor Bratu Emanuel, este una dintre cele mai performante clinici dentare din vestul ţării. Pe lângă dotările de ultimă oră, aceasta se face remarcată și prin personalul atent selectat, cu o vastă experiență și cu numeroase calificări. Pacienții care rămân în tratament, în cadrul clinicii, beneficiază de servicii premium încă de la începutul tratamentului: sunt preluați de la aeroport de o firmă specializată în acest sens (Shuttle Choice), sunt aduși la clinică și, de asemenea, sunt conduși la aeroport pentru plecare.

Totodată, în cadrul clinicii există un lounge, un spațiu destinat pacienților care vor să stea într-un loc mai intim cât timp așteaptă pentru a intra în cabinetul medical.

În ceea ce privește echipa Dental Experts, medicii sunt cadre universitare, specializați fiecare pe o ramură a stomatologiei, fiind doctori în științe medicale. Instruirea medicilor a început încă de când erau studenți. Experiența medicală își spune cuvântul, prin tratarea celor mai dificile cazuri și prin răspunderea la cele mai mari provocări, când vine vorba de pacienții care sunt tratați în cadrul clinicii. În clinică există protocoale medicale care sunt respectate de la A la Z, astfel că un caz nu poate fi finalizat fără protocoale medicale bine determinate.

Aparatura folosită este una de ultimă generație, digitalizarea clinicii fiind un pas mare pe care l-a făcut Prof. Dr. Bratu Emanuel, pentru ca toți să poată lucra la cel mai înalt nivel de performanță. Fiecare caz clinic este documentat, în așa fel încât, la finalul tratamentului, fiecărui pacient i se poate înmâna un CD cu radiografiile și cu etapele tratamentului (pentru ca pacientul să fie asigurat că a beneficiat de cel mai bun tratament și că au fost respectate toate protocoalele medicale). De asemenea, fiecare pacient intră într-un program de „follow-up”, în funcție de situația fiecăruia în parte, de vârstă, de starea generală de sănătate. Programul „follow-up” înseamnă chemarea la control a fiecărui pacient și se face în funcție de nevoile tratamentului. Unii pacienți pot primi lucrarea provizorie în aceeași zi, dacă situația clinică permite acest lucru.

Mai mult decât atât, clinica are laborator de tehnică dentară în clădire, un laborator în care execuția lucrărilor se face la cele mai înalte standarde, în colaborare directă cu tehnicianul. În acest sens, pacientul poate discuta direct cu tehnicianul dentar, pentru ca lucrarea finală să iasă exact așa cum își dorește.

Clinica Dental Experts pune accent pe informarea pacientului, astfel că, încă de la prima vizită în clinică, de la consultație, pacientul este informat despre costuri, despre durata tratamentului și i se va răspunde la toate întrebările și nelămuririle. După ce pacientul este văzut de către medic, discuția în ceea ce privește planul de tratament are loc cu o persoană specializată în acest sens. Odată acceptat un pacient în tratament, medicii din echipa Dental Experts își asumă reușita cazului și asigurarea unui zâmbet frumos, atât estetic, cât și funcțional. Pe lângă estetic, funcționalitatea cazului este un aspect foarte important, care se obține doar prin experiență, respectarea protocoalelor medicale și prin urmarea cât mai multor cursuri de perfecționare. Medicii din clinica Dental Experts susțin în acest moment și cursuri de perfecționare pentru alți medici, iar unii dintre ei sunt lectori acreditați atât la nivel național, cât și internațional.

Încă un aspect pozitiv al clinicii este orarul, care prevede un program adaptat oamenilor ce lucrează în corporații, care termină jobul, de obicei, la ora 17:00. Astfel că pacientului îi sunt înţelese toate nevoile, medicii oferindu-i un tratament elitist.

Pe lângă partea medicală și experiența dobândită de-a lungul timpului, în cadrul clinicii se pune foarte mult accent și pe partea umană, pe faptul că fiecare pacient trebuie ascultat, înțeles. Odată cu începerea tratamentului, scopul este să se creeze o relație de încredere cu pacientul, o relație prin care pacientul să înțeleagă fiecare etapă a tratamentului. Există, de asemenea, un număr de telefon care poate fi apelat la orice oră și în orice zi, pentru orice fel de problemă din partea pacienților. Medicii de la Dental Experts sunt conștienți că pierderea dinților este un proces traumatizant pentru pacient și de aceea vă promit o experiență de lux în cadrul clinicii, o experiență de care vă veți aminti cu drag de fiecare dată, atât prin experiența medicală, cât și prin cea umană.

Articolul original aici: