Parteneri

Un nou parteneriat cu „Pej Travel Company”

Dorești să ajungi la Dental Experts dar crezi că distanța este un impediment?

Dental Experts anunță un nou parteneriat cu „Pej Travel Company”

Din grijă pentru pacienții noștri și din dorința de a aduce în clinica noastră pacienți din toate colțurile țării și bineînțeles, a lumii, căutăm mereu cele mai bune soluții.

Cu ajutorul noilor parteneri de la Pej Travel Company, vă vom putea oferi de acum înainte soluții pentru a ajunge în siguranță în clinica noastră. Astfel vă oferim: 

– Cele mai bune soluții de zbor și transferuri

– Variante optime de cazare

– Idei de activități turistice în Timișoara și împrejurimi.

Prin acest parteneriat dorim să aducem atât confort cât și siguranță pacienților Dental Experts. Ne bucurăm de încredere, iar anunțul acestui parteneriat este o certificare care arată că brandurile cu tradiție, dau dovadă de tot suportul necesar într-o perioadă în care unitatea și susținerea contează mai mult decât oricând.

Atenția pe care o oferă fiecărui client și respectul cu care tratează fiecare cerință venită din partea turiștilor companiei ne oferă încrederea că Pej Company este partenerul perfect pentru Dental Experts. 

Cele două entități își unesc astfel forțele pentru a vă putea oferi posibilitatea unei vacanțe concomitent cu realizarea unui tratament stomatologic. 

Clinica Dental Experts  se asigură de succesul tratamentului dumneavoastră, în cadrul clincii noastre efectuându-se manopere de chirurgie dentară și înserare de implanturi, de la cele mai complexe, până la cele mai simple manopere stomatologice (igienizarea profesională) iar partenerii noștri, Pej Company, se asigura că drumul înspre și dinspre Dental Experts și timpul petrecut în Timișoara este fructificat la maximum. 

Suntem la dispoziția pacienților încă din primul moment pentru a stabili itinerariul, planul de tratament propus și planul pentru vizitarea orașului Timișoara.

Orice detaliu, întrebare sau informație se poate obține contactându-ne telefonic sau prin e-mail.

Încredere și unitate pentru noi. Siguranță și confort pentru voi!

PEJ COMPANY este o companie înființată în urmă cu 10 ani, care are că principal scop transportul de persoane. Serviciile PEJ Company includ transferuri private VIP, transporturi în regim privat sau zilnic pentru companiile multinaționale, excursii internaționale cu autocare, servicii rent a car pentru autoturisme, fără șofer. De-a lungul timpului, în urmă solicitărilor clienților, compania și-a extins serviciile, oferind astăzi o gamă completă pentru turism.