Articole, Estetică, Noutăţi

Fatete dentare by Dental Experts

Fațete dentare pentru un zâmbet hotărât 

Cu toții cunoaștem puterea unui zâmbet sănătos și impresia pe care o facem atunci când zâmbim cu încredere și din toată inima. Știți acea expresie: îți schimbă viața. Și nu e puțin lucru să fii mulțumit de zâmbetul tău. E ceva în care merită investit, pentru că investești în tine.

Noi la Dental Experts suntem conștienți de responsabilitatea muncii pe care o facem. Lucrând cu laboratorul din incinta clinicii, cu o experiență de peste 20 de ani, și cu materiale de cea mai bună calitate, suntem cu totul alături de tine într-un proces care pe bună dreptate îți va schimba felul în care percepi realitatea și modul în care ești perceput.

Camelia : 31 ani

Caz realizat de:

Tehnician: Nicu Sabou

Am schimbat vieți cu un zâmbet frumos și curat

Și totul începe cu un prim pas: decizia de a face această schimbare la propria persoană și de a te asigura că de acum înainte sănătatea și estetica dentară rămân o prioritate. Dacă ți-ai pus problema de a alege între albire și fațetele dentare, trebuie să știi că spre deosebire de albirea dentară, fațetele dentare pot schimba radical nu numai culoarea dintelui, dar și forma sau poziția, îmbunătățind masticația și întărind dinții afectați de eroziune sau tratamente dentare. Fiind o soluție elegantă și accesibilă, fațetele dentare nu sunt intruzive. Prin acel înveliș ceramic subțire care se aplică peste suprafața dinților ce au fost șlefuiți foarte puțin în prealabil, fațetele dentare pot aduce beneficii de imagine și de funcționare remarcabile. Pentru că la Dental Experts investim în perfecționare, în cursuri constante și învățare permanentă, plus materialele de înaltă calitate și cimentul pe care îl folosim, pacienții noștri se bucură de aceeași calitate a danturii și după 10 ani. Zâmbești ca la 20 de ani, cu bucurie și recunoștință. Am fost și suntem alături de tine în acest proces. De multe ori un zâmbet curat e tot ce contează pentru a începe o relație de durată.

 

Omar: 24 de ani

Caz realizat de:

Tehnician: Gabriel Popescu

Fațetele dentare, un pașaport către iubirea de sine

Latura emoțională este importantă pentru noi. De multe ori pacienții noștri vin cu angoase sociale din cauza danturii pe care o au. Nu zâmbesc, nu râd din toată inima și se autocenzurează. Nu de puține ori am văzut cum după o procedură de aplicare a fațetelor dentare am putut observa viețile pacienților schimbându-se radical. Un zâmbet curat și hotărât poate schimba lumea.

Puțin invazive și accesibile tuturor, potrivite atât bărbaților cât și femeilor, fațetele dentare sunt o soluție ce permite corectarea imperfecțiunilor danturii ca neregularitățile, fisurile sau dinții ciobiți. Și pentru ca totul să slujească esteticului care ți se potrivește, la fixarea fațetelor se pot alege nuanțe care să se potrivească cel mai bine culorii naturale a danturii tale. Am reușit acest lucru de-a lungul timpului: să găsim soluția perfectă între estetic și funcțional. Investim enorm în relația cu pacienții noștri. Mereu am făcut-o și o vom face și în continuare.

 

Mă hotărăsc să-mi schimb stilul de viață: zâmbesc din toată inima

Integral din ceramică, fațetele dentare folosite la Dental Experts sunt rezistente, nu se pătează și sunt de calitate superioară. Atunci când fațetele dentare pot fi aplicate cu sau fără șlefuirea dintelui, rezultatele sunt excelente și de durată. Rezultatul va fi un zâmbet natural excelent, iar tu te simți bine cu tine. De-a lungul timpului am avut și avem pacienți care ne sunt prieteni. Tocmai pentru că au înțeles puterea acestei investiții în sine. Suntem implicați și răspunzători. În plus, vei ști la ce să te aștepți de la noi: atât emoțional, cât și financiar. Fără surprize. Doar dintre cele plăcute.

În plus, fațetele dentare sunt o procedură nedureroasă, a căror montare implică o șlefuire fină a dinților în prealabil, întreg procesul realizându-se într-un timp scurt, minim-invaziv.  Fiind o procedură care să reziste în timp, înainte de aplicarea fațetelor este necesară o consultație care presupune câteva etape: etapa de diagnostic computerizat DSD (Digital Smile Design), etapa de amprentare cu ceară, etapa de realizare a unei machete realiste a zâmbetului, etapa efectivă a lucrării care poate include realizarea de implanturi, reconstrucții gingivale sau de os, tratament ortodontic, lucrări de protetică.

Iza: 30 de ani

Caz realizat de:

Tehnician: Gabriel Popescu, Petrovici Liviu

Un pas mic pentru tine, un pas mare pentru zâmbetul tău

O investiție pe termen lung, fațetele dentare pot fi o idee bună pentru că timp de 10 -15 ani te poți bucura de un zâmbet minunat, fără să fie nevoie de corecturi sau ajustări, cu condiția să păstrezi igiena dentară intactă. Cu toate acestea, un control periodic anual la medicul stomatolog este recomandat, pentru a preveni apariția altor posibile probleme dentare care să nu aibă legătură cu fațetele dentare.

Pacienții sunt cartea noastră de vizită. Pe lângă partea medicală, în fiecare caz, există implicare sufletească. Fiecare caz este diferit, însă emoția de la finalizarea unui caz nu poate fi exprimată în cuvinte. Este o mare bucurie să vezi un om care zâmbește din toată inima și care îți multumește cu ochii plini de lacrimi, pentru că i-ai schimbat viața.

Le mulțumim pacienților pentru încredere. Fără ei, nu am fi unde suntem acum.

Related Posts