Shopping cart close

Dinți noi și funcționali,
în 24 de ore

Edentația totală, soluționată rapid

Sistemul Fast&Fixed Bredent reprezintă soluționarea cazurilor de edentație totală, maxilară și mandibulară, printr-un un număr cât mai mic de implanturi. Folosită de peste 30 de ani cu rezultate excelente și mii de pacienți satisfăcuți, această metodă vizează cu precădere oamenii cu vârste cuprinse între 40 și 80 de ani.

Fiind o metodă de tratament care oferă soluții rapide, acest tip de implanturi nu se adresează pacienților care își doresc schimbări majore din punct de vedere estetic. Implantul Fast&Fixed nu se bazează pe adiția de os și evită lucrările complexe de foarte mari dimensiuni, realizate din materiale scumpe. Desigur, se poate opta pentru realizarea acestui tip de implant alături de restaurări mai complexe, cu un preț mai ridicat, și cu servicii de cosmetică dentară care, per total, să aibă un rezultat mult mai spectaculos.

Singurul medic autorizat pentru realizarea tratamentului Fast&Fixed By Bredent este Prof.Dr. Emanuel Bratu.

Cum știi dacă ești eligibil pentru tratament cu Fast&Fixed?

Pentru a se putea interveni prin această procedură, trebuie să existe o anumită ofertă osoasă în regiunile frontale maxilare și mandibulare care să permită inserarea unui număr minim de 4 implante. Gradul de atrofie osoasă poate fi un alt impediment. În cazul unei atrofii severe, osul nu mai poate fi compensat prin restaurări fixe și trebuie recurs la restaurări mobile cu sprijin implantar.

Orice medic poate efectua această procedură?

Această metodă de tratament trebuie realizată de către medici cu experiență chirurgicală și mai ales protetică, sub supravegherea atentă a unei echipe întregi. Orice mică abatere poate provoca pierderi majore, atât în ceea ce privește țesuturile, cât și costurile.

Este nevoie de un plan de tratament bun și de control radiologic în perioada pre-, intra- și postoperatorie, dar și în momentul fixării restaurărilor. O clinică dentară care nu este dotată cu un cabinet de radiologie nu poate efectua corect acest tratament pe tot parcursul său.

Implant dentar rapid

 • Costuri relativ fixe
 • O traumă mai redusă
 • Posibilitatea de a vorbi confortabil
 • Posibilitatea de a se alimenta confortabil în maxim 24 de ore de la intervenție
 • O restaurare provizorie și, aproximativ 4 luni mai târziu, restaurarea definitivă
 • Anestezie locală nedureroasă și neinvazivă
 • Timp câștigat: timpul alocat este de aproximativ 1h 30 minute per maxilar

Tarife implant dentar rapid

 • Maxilar – 6 implanturi + lucrare provizorie:4650€
 • Mandibulă – 4 implanturi + lucrare provizorie:3350€
 • Lucrare finală: începând de la 2000€, în funcție de materialul din care se va realiza lucrarea

*Aceste prețuri se aplică în cazurile în care nu este nevoie de adiție osoasă. În celelalte cazuri, se vor adăuga costurile pentru procedurile adiționale necesare.  Testimoniale

  Octavian Borod
  Octavian Borod
  2023-12-14
  Profesioniști! Recomand!!
  Eugen Zah
  Eugen Zah
  2023-07-18
  Excellent work performed by Prof. Dr. Bratu and Dr. Andritoi. Well established dental clinic with expert doctors and knowledge. Great support staff, my main nurses were Roni and Gina. This impressive dental clinic is a vertical business, basically everything is done in-house. With many implants performed over the years, I am convinced they’ve seen pretty much every scenario. Some of the reasons I chose Dental Experts by Prof. Dr. Bratu in Timisoara Romania are: experience, price disclosure, clarity of services, premium materials and expectations. Technicians Nicu and Ionut are amazing craftsmen, very pleased with my 26 zirconia teeth. Initial visit took just over three weeks, Dr. Andritoi performed the prep work including 15 root canals, Prof. Dr. Bratu continued with several bone grafting applications and 9 implants. After five months I returned for the imprint and the zirconia teeth. Second phase was completed in two weeks. I’m glad I chose Dental Experts by Prof. Dr. Bratu, very happy with the outcome and long term investment.
  Ioan Bucuras
  Ioan Bucuras
  2023-07-17
  Extremely professional, perfectly clean clinic. I can only recommend it.
  Leo CM
  Leo CM
  2023-03-17
  de la o dramă totală la o lipsa completă de griji. Așa pot descrie reabilitarea dentară făcută de echipa Dental Experts. Bonus, aspectul "cool" al implantelor 🤘🏻
  Ramona Jadan
  Ramona Jadan
  2023-03-05
  Clinică stomatologica premium! Locație prietenoasă, personal amabil și bine pregătit, dotări excelente,investigații facile, plan de tratament prezentat și explicat de la început, intervenții complet nedureroase. Mulțumesc, domnule dr. Andrițoi!

  Programare

  Dacă vrei să faci o programare pentru un consult, trimite-ne un mesaj. Colegii de la front desk office îți stau la dispoziție cu informații și îți răspund la întrebări.

  Pacienții beneficiaza de 6 locuri de parcare in interiorul curtii. Dacă toate locurile sunt ocupate, mașina poate fi lăsată în curte iar colegii de la front desk se vor ocupa mai departe.

  Programează-te

   Scroll To Top