Dinți noi și funcționali,
în 24 de ore

Edentația totală, soluționată rapid

Sistemul Fast&Fixed Bredent reprezintă soluționarea cazurilor de edentație totală, maxilară și mandibulară, printr-un un număr cât mai mic de implanturi. Folosită de peste 30 de ani cu rezultate excelente și mii de pacienți satisfăcuți, această metodă vizează cu precădere oamenii cu vârste cuprinse între 40 și 80 de ani.

Fiind o metodă de tratament care oferă soluții rapide, acest tip de implanturi nu se adresează pacienților care își doresc schimbări majore din punct de vedere estetic. Implantul Fast&Fixed nu se bazează pe adiția de os și evită lucrările complexe de foarte mari dimensiuni, realizate din materiale scumpe. Desigur, se poate opta pentru realizarea acestui tip de implant alături de restaurări mai complexe, cu un preț mai ridicat, și cu servicii de cosmetică dentară care, per total, să aibă un rezultat mult mai spectaculos.

Singurul medic autorizat pentru realizarea tratamentului Fast&Fixed By Bredent este Prof.Dr. Emanuel Bratu.

Cum știi dacă ești eligibil pentru tratament cu Fast&Fixed?

Pentru a se putea interveni prin această procedură, trebuie să existe o anumită ofertă osoasă în regiunile frontale maxilare și mandibulare care să permită inserarea unui număr minim de 4 implante. Gradul de atrofie osoasă poate fi un alt impediment. În cazul unei atrofii severe, osul nu mai poate fi compensat prin restaurări fixe și trebuie recurs la restaurări mobile cu sprijin implantar.

Orice medic poate efectua această procedură?

Această metodă de tratament trebuie realizată de către medici cu experiență chirurgicală și mai ales protetică, sub supravegherea atentă a unei echipe întregi. Orice mică abatere poate provoca pierderi majore, atât în ceea ce privește țesuturile, cât și costurile.

Este nevoie de un plan de tratament bun și de control radiologic în perioada pre-, intra- și postoperatorie, dar și în momentul fixării restaurărilor. O clinică dentară care nu este dotată cu un cabinet de radiologie nu poate efectua corect acest tratament pe tot parcursul său.

Implant dentar rapid

  • Costuri relativ fixe
  • O traumă mai redusă
  • Posibilitatea de a vorbi confortabil
  • Posibilitatea de a se alimenta confortabil în maxim 24 de ore de la intervenție
  • O restaurare provizorie și, aproximativ 4 luni mai târziu, restaurarea definitivă
  • Anestezie locală nedureroasă și neinvazivă
  • Timp câștigat: timpul alocat este de aproximativ 1h 30 minute per maxilar

Tarife implant dentar rapid

  • Maxilar – 6 implanturi + lucrare provizorie:4650€
  • Mandibulă – 4 implanturi + lucrare provizorie:3350€
  • Lucrare finală: începând de la 2000€, în funcție de materialul din care se va realiza lucrarea

*Aceste prețuri se aplică în cazurile în care nu este nevoie de adiție osoasă. În celelalte cazuri, se vor adăuga costurile pentru procedurile adiționale necesare.