Succesul unui tratament cu implant dentar ține atât de experiența medicului implantolog cât și de calitatea materialelor și aparaturii folosite.

Programează-te

  Succesul unui tratament cu implant dentar ține atât de experiența medicului implantolog cât și de calitatea materialelor și aparaturii folosite.

  Programează-te

   Suntem recunoscuti pentru faptul ca tratam cele mai dificile cazuri, o mare parte din pacientura noastra constand in pacienți care au fost refuzati de alte clinici datorita complexitatii cazului.

   Medicii implantologi din clinica noastra au toate specializarile necesare și o experiență de peste 25 de ani in implantologia dentara tratand cu succes cele mai complicate cazuri de augmentari osoase, sinus lift extern si intern.

   • + 50 de ani experienta in medicina dentara, 9 medici de talie mondială din care 3 cadre universitare
   • Prof.Dr.Emanuel Bratu – primul cercetător în implantologie din România în colaborare cu specialiști din Israel și Germania, cu peste 100 de articole în publicații internaționale.
   • Clinica din Vestul ţării cu cel mai mare număr de implanturi dentare inserate
   • Primii specialişti din România care au utilizat Piezochirurgia cu ultrasunete.
   • Prima clinică din Europa de Est autorizată să utilizeze sistemul de implant cu ultrasunete REX
   • Prof. Dr. Emanuel Bratu- Primul congres de implantologie din România: ICTN – Implant Connected To Nature
   • Clinica all in one – toate manoperele stomatologice sub acelasi acoperis
   • Laborator de tehnica dentara integrat
   • Chirurgie ghidată
   • Premium Patient Care 24/7

   Programează-te

    Tratament cu implant dentar în 3 pași simpli și clari:

    1) Consultația și planul de tratament

    Pacientul se prezintă în cadrul clinicii noastre. În urma efectuării investigațiilor radiologice (radiografie panoramică și CBCT) se primește un plan de tratament care va cuprinde toate costurile necesare. Dacă pacientul acceptă planul de tratament, următoarele programări se vor face cât mai repede posibil.

    2) Inserarea implantului

    Înainte de a fi inserat implantul, fiecare caz în parte este extrem de bine planificat în funcție de necesitățile fiecărui pacient. Există situații în care inserarea implantului se face cu ajutorul chirurgiei ghidate. Acest lucru presupune că ghidul respectiv care se pune în gura pacientului în timpul intervenției este planificat de către chirurg împreună cu tehnicianul dentar. Chirurgia ghidată este mult mai precisă și mai sigură.

    3) Finalizarea lucrării

    După 3/6 luni de la inserarea implantului se va primi lucrarea finală pe implant. Lucrarea recomandată este să fie o coroană înșurubată din zirconiu metalo ceramică sau metalo compozit injectat.

    Programează-te

     Calitatea implantului dentar și materialul din care este confectionata lucrarea protetica sunt esentiale pentru durabilitatea unui tratament pe termen lung.

     In cadrul clinicii noastre se lucrează cu următoarele tipuri de implanturi: implant premium Straumann, implant Zimmer trabecular metal, implant Bredent, implant REX, implant MIS, implant Dentis.

     Programează-te

      Descopera de ce pacienții din întreaga lume aleg Dental Experts.

      Recomandarile pacientilor nostri sunt cartea noastra de vizita- marturii autentice ale impactului pozitiv pe care l-am avut asupra zambetelor si sanatatiii lor. Suntem onorați să fim aleși ca parteneri în călătoria spre un zâmbet sănătos și strălucitor, iar recomandările lor ne motivează să ne perfecționăm în fiecare zi.

      Programează-te

       Tratamentul cu implant dentar este o investiție pe termen lung. Un implant dentar ar putea dura o viață atât timp cât inserarea sa a fost corectă și calitatea acestuia este foarte buna.

       Cel mai important aspect este să ajungeți pe ”mâinile potrivite”. La Dental Experts vom găsi mereu soluția potrivită pentru dumneavoastră.