Noutăţi

Noile protocoale și măsuri de siguranță începând cu 18.05.2020

Ne bucurăm că am putut să fim alături de pacienții noștri și în perioada de pandemie prin asigurarea de urgențe dentare. Faptul că am tratat urgențe dentare, ne-a ajutat să fim pregătiți cu toate protocoalele cât mai bine definite.
Pentru că ne dorim ca pacienții care calcă pragul clinicii noastre să fie cât mai în siguranță, dorim să vă prezentăm mai jos regulile după care vom funcționa și din data de 18.05.2020.
Prima etapă pentru combaterea și răspândirea COVID 19 este triajul telefonic. Programarea se va face doar telefonic și în urma unui set de întrebări în ceea ce privește starea de sănătate a pacientului.
Vă rugăm să fiți foarte sinceri în ceea ce privește răspunsul la întrebările adresate de către personalul din recepție.
În cazul în care apar simptome specifice COVID 19 ( tuse, durere în gât, febra, pierderea gustului, mirosului), la scurt timp după efectuarea programării, vă rugăm să ne contactați telefonic, pentru anularea programării.
Pacientul va fi sunat mereu cu o zi înainte pentru confirmarea programării și va fi întrebat din nou despre starea de sănătate. Având în vedere, că între toți pacienții se va lăsa un timp de 30 de minute minimum pentru dezinfectarea suprafețelor, pornirea lămpii UV și aerisirea cabinetului, Clinica DENTAL EXPERTS își rezervă dreptul de a modifică ora programării ( pacientul va fi informat cu o zi înainte).
Știm cât de prețios este timpul fiecărui pacient, doar că în această perioadă trebuie să ținem cont de mai multe reguli, pentru sănătatea tuturor și de programarea anumitor manopere la final de program.
Persoanele vârstnice, de peste 65 de ani vor fi programate la început de program ( vă rugăm să ne specificați acest lucru la telefon).
Persoanele cu anumite afecțiuni de sănătate ( vă rugăm să ne specficati acest lucru telefonic- dacă este prima vizită la noi), vor fi programate la început de program.

Triajul epidemiologic la intrarea în clinică se va realiza conform instructiunilor de mai jos:
1. Pacientul ajunge la clinică.
2. Pacientul plasează pe rând ambele picioare în soluția cu clor.
3. Personalul de la triaj îi va lua temperatura. Dacă are temperatura peste 37,2 pacientul nu va întra în clinică. Temperatura va fi trecută în tabel și pacientul va semna că a luat la cunoștință acest aspect!
4. Își va pune botosi de unică folosință peste încălțăminte.
5. Își va pune în geantă/ articolele de îmbrăcăminte de exterior /într-o pungă special destinată.
6. Se va spală și se va dezinfecta pe mâini. Va comunica persoanei de la triaj numele său. Persoana de la triaj va verifica dacă are programare și la ce medic și pacientul va fi îndrumat după caz la radiologie, sau la etajul 1 sau 2.
7. Își va pune masca pe față ( în cazul în care are deja masca, aceasta va fi înlocuită cu una nouă).
8. Va completa formularul COVID 19 pe propria răspundere și va păstra pixul.
9. Va intra în clinică și va fi îndrumat înspre radiologie/ etajul 1 sau etajul 2 ( după fiecare caz în parte).
10. Fișele de sănătate și acceptul de tratament se vor completa în cabinet, împreună cu asistenta.
11. După finalizarea tratamentului, va ieși din cabinet, va merge la recepție și va achita pe baza biletului primit din cabinet!
12. La ieșirea din clinică se va spăla și se va dezinfecta din nou pe mâini, după ce și-a dat botosii jos.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru colaborare !! Împreună vom depăși și această perioadă. Viața poate fi normală și în prezența COVID 19, prin respectarea unor reguli simple. Să ne vedem cu bine și sănătoși!

Cu respect,
Echipa Dental Experts