Noutăţi

Radiografia postoperatorie și importanța ei în planurile de tratament

În cazul fiecărei intervenții stomatologice este nevoie de o radiografie dentară. Aceasta ajută doctorii să identifice toate problemele pacientului și să pregătească un plan de tratament corect, pe baza căruia pacientul va obține, din nou, un zâmbet sănătos. În 90% dintre cazuri, în clinica noastră, planul de tratament este stabilit încă de la prima întâlnire cu pacientul. Doar cazurile foarte complexe au nevoie de o a doua programare, pentru a ne asigura că luăm toate măsurile neceare și pregătim un plan de tratament care să soluționeze și cele mai dificile probleme.

În cazul în care intervențiile sunt de natură chirurgicală, pentru a urmări în detaliu procesul de vindecare și a stabili cel mai bun tratament postoperator, pacienții au nevoie de o nouă radiografie. În clinica noastră, radiografia postoperatorie este gratuită, ea făcând parte din planul amplu de tratament.

Considerăm că este responsabilitatea noastră să ne asigurăm că am luat toate măsurile posibile pentru a oferi pacienților cele mai bune soluții. De asemenea, știm că pentru a beneficia de o lucrare dentară durabilă, fiecare pacient trebuie să treacă prin toți pașii procesului de vindecare.

Pentru a obține informații cât mai precise, în tratamentul postoperator folosim radiografia retroalveolară. Fiind printre cele mai cunoscute tipuri de radiografii, aceasta oferă o imagine amănunțită a mai multor dinți alăturați. În acest fel, doctorii pot urmări evoluția tratamentului.

Numită și radiografie de control, radiografia retroalveolară postoperatorie are două avantaje majore. În primul rând, doctorul se asigură că pacientul se află pe drumul spre vindecare. În al doilea rând, pacientul se asigură că a beneficiat de un tratament de calitate și că are șanse reale ca dantura lui să fie una durabilă.

Confortul vostru este important pentru noi. Am ales să dotăm clinica noastră cu aparatură performantă, pentru a avea posibilitatea de a obține direct de aici radiografia postoperatorie. Avantajul cel mai mare este, însă, faptul că discuția despre evoluția tratamentului poate avea loc imediat, fără a mai avea nevoie de încă o programare.

 

Related Posts