Uncategorized @ro

Mulțumiri pe ruta UK – Timișoara

florina natea dental experts 1

Fiecare caz este diferit, însă toate au în comun profesionalismul cu care sunt abordate de echipa clinicii noastre. Știm cât de important este să aveți un zâmbet sănătos și frumos, de aceea dăm 100% de fiecare dată. Uneori, pacienții ne scriu sau ne spun câteva cuvinte de mulțumire, lucru care pentru noi este cea mai frumoasă răsplată. Vă prezentăm azi câteva gânduri transmise de una dintre pacientele clinicii noastre care a ales să facă naveta UK – Timișoara pe toată perioada tratamentului.

Nu aș fi putut alege o clinică mai bună decât Dental Experts. Foarte bine organizată, imaculată, confortabilă și primitoare, cu personal respectuos și eficient care sună pentru a-ți reaminti de programare.

Acum un an am mers pentru consultație la Prof. Dr. Bratu. Îmi amintesc de el ca fiind politicos și la subiect. Am apreciat faptul că a fost axat pe ceea ce trebuie făcut și mai puțin pe lucrările rele care mi-au fost făcute înainte.

Apoi mi-a fost prezentat Dr. Ioan Borșanu, care mi-a explicat pe înțelesul meu care sunt pașii de tratament.

Procesul l-am început în septembrie și am avut tot felul de tratamente, fațete și coroane.  DR. Borșanu și asistenta lui, Iulia, m-au liniștit de fiecare dată, ca eu să mă simt confortabil, relaxată și că nu mă doare ceva. Eu îi recomand tuturor celor care citesc review-ul și celor care sunt ”fricoși”, pentru că a alege un dentist bun este foarte important, iar Dr. Borșanu este de nota 10 la ceea ce face.

De asemenea, apreciez faptul că tehnicianul care s-a ocupat de cazul meu a făcut o treabă minunată, chiar dacă eu am fost mai dificilă. I-a făcut perfecți (nr. dinții, lucrările dentare) și acum eu simt că pot zâmbi larg și până la urechi.

Acesta este motivul pentru care am făcut naveta din UK până la Timișoara: serviciul bun pe cacre îl oferă clinica Dental Experts.

Mulțumim pentru cuvintele frumoase, dna. Florina Natea!

Related Posts