Apariții media

Implant dentar și Chirurgie dentară ghidată. Dental Experts: Noi începem acolo unde ceilalți se opresc

Zâmbetul este salutul universal, înțeles în orice limbă și cultură, este gestul care poate influența felul în care ceilalți ne percep. Oamenii care au probleme dentare încearcă să le mascheze, dar specialiștii din clinica dentară Dental Experts vă pot ajuta să vă recăpătați încrederea și optimismul oferit de un zâmbet larg, impecabil.

O dantură funcțională și estetică nu trebuie să fie un privilegiu, ci o normalitate. Cu acest gând, fiecare membru din echipa Dental Experts creează constant soluții personalizate pentru fiecare paciențt care alege DOAR tratamente stomatologice de calitate.

Ne ghidăm activitatea după principii clădite în urmă cu mai bine de 50 de ani, când Prof. Dr. Dorin și Elisabeta Bratu au pus experiența ca piatră de temelie. O intervenție se desfășoară întotdeauna cu doi medici și minim 3 asistente, pentru a garanta pacientului condițiile optime de sterilitate și calitate a actului operator.

Tratamentele stomatologice de chirurgie și implantologie ghidată garantează rezultate performante. Expertul este susținut de tehnologie digitală cu o precizie fără precedent în istoria stomatologiei să realizeze un tratament eficient. Pacientul are nevoie să trăiască o viață normală și de calitate. De aceea, tot ceea ce se întâmplă în clinica Dental Experts respectă pacientul și nevoile acestuia. ‘,  explică Prof. Dr. Bratu Emanuel, medic specialist în chirurgie dento- alveolară cu experiență de peste 25 de ani, fondator Dental Experts.