Apariții media

Implants Connected to Nature – Ediția nr. 13. Cel mai prestigios congres din implantologia dentară românească

Primul congres de Implantologie Orală organizat în România a ajuns la cea de-a 13-a ediție, de data aceasta evenimentul fiind organizat la Timișoara.
Implants Connected to Nature a reunit peste 500 de participanți, 20 de speakeri din 8 țări și 3 continente, prezentări de excepție organizate în 15 panneluri timp de 3 zile și o expoziție unică ce a inclus cele mai importante companii de implanturi dentare și materiale stomatologice. Evenimentul este organizat de familia Bratu, Profesor Dr. Bratu Emanuel și Bratu Camelia care mulțumesc pe această cale tuturor celor implicați, pentru că în fiecare an susțin un eveniment pentru performanța cea mai înaltă a implantologiei dentare și astfel, se scrie o istorie importantă.

Au urcat pe scenă lectori apreciați la nivel internațional din Italia, Franta, Bulgaria, Elveția, Santiago de Chile, Spania, India și nu în ultimul rând lectori renumiți din România.
Congresul Implants Connected to Nature conectează mai multe segmente din piața implantologiei dentare precum experți, producători de materiale sau de tehnologie, cele mai renumite companii de implanturi dentare, toate acestea pentru a duce implantologia românească la cel mai înalt nivel posibil. Ne vedem în 2023.

Cititi intregul articol pe: