Uncategorized @ro

Lucrările dentare VECHI trebuie înlocuite! Iată de ce.

Ați fost vreodată la stomatolog pentru o lucrare dentară? Fie că a fost vorba de doar de un implant, o punte dentară sau o întreagă proteză? Cu siguranță, la finalul lucrării, ați avut un sentiment îmbucurător. În sfârșit, dantura voastră arată mai bine, dar și mușcătura e mai bună, alături de masticație. Totul e rezolvat, iar acum puteți să vă continuați viața liniștiți că dantura voastră e în regulă! Mai aveți un gând liniștitor – nu va fi nevoie de înlocuiri ale lucrărilor pentru o perioadă îndelungată! Aproape 10 ani puteți sta fără grija lor.

Ce se întâmplă însă când uitați să reveniți la stomatolog pentru a vă fi înlocuite aceste lucrări dentare? Trec 10 ani sau poate chiar 15, lucrările voastre dentare sunt tot mai degradate, iar masticația a devenit tot mai dificilă, dar tot evitați înlocuirea. Estetic nu arată bine, aveți dureri maxilare ușoare, sau poate chiar dureri mai serioase, dar cu toate astea stomatologul nu e o prioritate. Vă spuneți că nu e așa urgent și că o veți rezolva și pe asta!

Însă, e urgent! Consecințele neînlocuirii lucrărilor dentare vechi sunt mai grave decât vă așteptați să fie. Aceste amânări de înlocuire duc la probleme dentare precum dureri, pierderi ale dinților existenți și pierderi osoase. Este important de reținut că evitarea a mersului la stomatolog nu face bine, iar cu cât întârziați mai mult, cu atât procedurile de înlocuire devin mai greu de realizat și cu riscuri mai mari de complicații.

Mai grav decât problemele de estetică dentară este faptul că neînlocuirea lucrărilor vechi duce aproape întotdeauna la probleme de masticație, iar asta vă poate afecta organele interne. Stomacul, ficatul și altele vă pot fi afectate. Sănătatea întregului vostru corp poate avea probleme din cauza neînlocuirii lucrărilor dentare vechi!

Din păcate, puțini români revin la stomatolog pentru înlocuiri, mai ales față de cei din țări mai dezvoltate, iar noi ne dorim să schimbăm acest lucru. Sunt mulți cei care nu au informațiile necesare pentru a înțeleage gravitatea unei danturi deficitare. Mulți români evită să revină la stomatolog de rușine că au amânat prea mult înlocuirea. Unii vin chiar cu groază că vor fi „certați” de stomatolog, că poate a fost vina lor că s-a degradat dantura. Această degradare e un proces natural, care se produce în timp și nu poate fi evitat. În plus, noi suntem aici să vă ajutăm și cu siguranță nu ne judecăm pacienții.

Noi suntem aici pentru a vă oferi îngrijire stomatologică de cea mai bună calitate, un mediu de încredere și profesionalism. Dental Experts nu este doar o echipă de doctori stomatologi, ci o întreagă echipă de specialiști. Endodonți, implantologi, proteticieni și tehnicieni remarcabili care vă vor îngrijii și repara dantura. Suntem o echipă completă! Iar calitatea și profesionalismul serviciilor noastre sunt asigurate de experiența și expertiza noastră care se vede și prin faptul că medicii noștri țin cursuri specializate în medii universitare, de la care învață chiar și alți medici!

Aveți încredere în Dental Experts și veniți cât mai curând să înlocuim lucrările dentare vechi cu succes garantat!