Uncategorized @ro

Zâmbetul … arma secretă pentru o CARIERĂ de invidiat

Se spune că nu ai decât o singură şansă să creezi o impresie bună. Omul are prejudecăţi, este ghidat de emoţii, iar latura raţională îşi face simţită prezenţa târziu, abia după ce ai trecut deja prin fitrul superficial al aparenţei.

Mulţi oameni se plâng de această stare, însă puţinii care cunosc succesul sunt cei care ştiu să se adapteaze acestei realităţi. Ei sunt cei ce “investesc” într-un zâmbet radiant şi o atitudine încrezătoare.
Indiferent de locul de muncă, atâta timp cât interacţionezi cu oameni, este esenţial ca atitudinea ta să impună respect, încredere şi admiraţie. Însă asta nu se va întâmplă atâta timp cât tu însuți nu ai încredere în tine. O astfel de atitudine este rezultatul unor nemulţumiri legate de aspect, în principal.

O persoană care are probleme dentare va fi atentă ca atunci când râde sau vorbeşte, acele “probleme”, fie că este vorba de culoarea dinţilor sau pur şi simplu lipsa lor, să nu fie vizibile. Se creează o tensiune, o încordare, vizibilă pentru cei din jur.

Costul acestor “jumătăţi de interacţiuni”, unde nu reuşim să fim 100% “acolo” este foarte mare: ratarea oportunităţilor.

Soluţia este simplă. Eliminarea acelor factori care dăunează încrederii în sine, fie că vorbim de eliminarea kilogramelor în plus, schimbarea garderobei, sau vizitele la stomatolog.

Misiunea noastră este să ne asigurăm că aveţi zâmbetul de invidiat, un zâmbet care să vă ofere o şansă reală de succes. Tocmai de aceea dorim să va explicăm anumite aspecte legate de zâmbet şi dantură.

În primul rând, un zâmbet frumos şi radiant este de multe ori rezultatul educaţiei primite în copilărie. Dacă dantura nu este îngrijită corespunzător, în timp pot apărea pierderi osoase, se poate modifica poziţia dinţilor, se poate schimba culoarea gingiilor şi pot apărea retracţiile gingivale.

În al doilea rând, restaurările protetice îmbunătăţesc nu numai dantura, dar şi musculatura şi aspectului feței. Totodată, aspectul funcţional al restaurării, adică obţinerea unei masticaţii corecte, ajută la evitarea problemelor digestive – o altă sursă a disconfortului de zi cu zi.

Trebuie să fim conştienţi că, deşi avem în jurul nostru tot felul de soluţii “rapide” şi ieftine de îmbunătăţire a zâmbetului (ex: albiri dentare), aceste soluţii sunt de scurtă durată.

Recomandat ar fi ca atunci când se impune o restaurare protetică, fie că vorbim despre faţete dentare, coroane integral ceramice, implanturi dentare, să nu facem compromisuri și să nu apelăm la soluţii temporare. În primul rând pentru că sănătatea şi încrederea în sine ar trebui să fie pe primul loc, iar în al doilea rând, aceste restaurări, în funcţie de caz, se pot dovedi că fiind soluţia cea mai avantajoasă din punct de vedere al costurilor.

Related Posts