Apariții media

Dinţi noi şi funcţionali în 24 de ore ! Totul despre procedura Fast & Fixed

Ajungem la medicul stomatolog foarte rar sau la nevoie. Problema este că de cele mai multe ori, dacă nu mereu, amânările noastre pot să însemne „PREA TÂRZIU” pentru dantură. Dintre europeni, românii au unele dintre cele mai grave probleme stomatologice. Datele Eurobarometru indică cifre alarmante: 30 la sută dintre conaţionali şi-au pierdut toţi dinţii naturali. Evident, motivele sunt multe. Nu doar lipsa îngrijirii sau vârsta înaintată duc la acest deznodământ, ci şi, bineînţeles, problemele de sănătate grave.

Cert este că inovaţiile din stomatologie vă pot salva şi reda zâmbetul! Echipa Dental Experts, o clinică dentară cu peste 70 de ani de experienţă în domeniu, vă propune procedura Fast&Fixed! Pe scurt, dinţi noi şi funcţionali în doar o zi!

 

Fast&Fixed, concept modern pentru o dantură nouă

Spre deosebire de implantul clasic, care presupune mai multe etape de tratament şi un proces mai îndelungat până la ataşarea structurii finale, procedura Fast&Fixed oferă o rezolvare rapidă pentru o problemă urgentă. Vorbim despre un concept modern, care presupune restaurarea totală a danturii prin dinţi ficşi: pe 4 sau 6 implanturi rapide.

„Fiind o metodă de tratament care oferă soluții rapide, acest tip de implanturi nu se adresează pacienților care își doresc schimbări majore din punct de vedere estetic. Implantul Fast&Fixed nu se bazează pe adiția de os și evită lucrările complexe de foarte mari dimensiuni, realizate din materiale scumpe.”  – Echipa Dental Experts

 

Prin urmare, şi costurile în acest caz sunt mai reduse. Desigur, se poate opta pentru realizarea acestui tip de implant alături de restaurări mai complexe, cu servicii de cosmetică dentară incluse şi care, per total, să aibă un rezultat mult mai spectaculos.

La bază, procedura Fast&Fixed a fost inventată pentru a veni în ajutorul pacienţilor în vârstă, să le rezolve problemele care ţin de alimentaţie. De altfel, pentru acest segment al populaţiei este şi recomandată în mod special. Este şi alternativa protezei dentare, pentru ca pacienţii să nu mai poarte grija ei!

 

Orice medic poate efectua această procedură?

 

Răspunsul este nu. Metoda de tratament trebuie realizată de către medici cu experienţă chirurgicală şi, mai ales, protetică, sub supravegherea atentă a unei întregi echipe! „Orice mică abatere poate provoca pierderi majore, atât în ceea ce privește țesuturile, cât și costurile. Este nevoie de un plan de tratament bun și de control radiologic în perioada pre-, intra- și postoperatorie, dar și în momentul fixării restaurărilor. O clinică dentară care nu este dotată cu un cabinet de radiologie nu poate efectua corect acest tratament pe tot parcursul său.” – Echipa Dental Experts

 

Care sunt etapele procedurii Fast&Fixed

Înaintea oricărei intervenţii stomatologice este nevoie, desigur, de un consult la cabinet. Specialiştii pot cere în cazul procedurii de faţă şi un computer tomograf, la nevoie. Dacă sunteţi candidatul ideal pentru o astfel de intervenţie, trebuie să vă aşteptaţi la două etape. Inserarea implanturilor se va realiza într-o singură şedinţă. Ulterior, se va aplica o lucrare fixă temporară. Cam o oră şi jumătate durează procedura pe un singur maxilar.

În a doua etapă, care va avea loc la câteva luni distanţă, patru, în general, se va face şi restaurarea, adică aplicarea lucrării fixe definitive pe implanturi.

 

Ce trebuie să faceţi după intervenţie

Nu sunt prea multe aspecte de care să ţineţi cont ulterior intervenţiei stomatologice. Alegeţi o periuţă de dinţi cu peri moi şi utilizaţi duşul bucal, pentru a curăţa spaţiul de sub lucrarea protetică. De asemenea, în prima jumătate de an după procedură, nu trebuie să consumaţi alimente tari, tocmai pentru a proteja lucrarea.

 

Beneficiile procedurii Fast&Fixed

 

Cel mai mare plus adus de această tehnologie este că oferă pacienţilor o dantură nouă, sănătoasă şi completă în aceeaşi zi. Procedura conferă o dantură durabilă, îmbunătăţeşte masticaţia, dar şi vorbirea.

Scăpaţi şi de multele drumuri la cabinetul stomatologilor. Va fi nevoie să ajungeţi acolo doar pentru igienizarea profesională periodică, fără grija rezolvării altor probleme dentare. În acelaşi timp, intervenţia în sine este complet lipsită de durere, căci se va efectua sub anestezie locală!

 

Pentru a afla dacă o astfel de lucrare este ceea ce aveţi nevoie, intraţi pe site-ul specialiştilor de la Dental Experts: https://www.dentalexperts.ro/. Tot acolo găsiţi galerii foto cu rezultatele intervenţiilor efectuate, dar şi lista tarifelor pentru diverse proceduri- de la albire dentară, până la aparate dentare şi tratamente de reconstrucţie.

Informaţii suplimentare puteţi primi la numerele de telefon 0256.275221/ 0766.230616, dar şi dacă trimiteţi un mail la adresa programari@dentalexperts.ro

Sursă articol aici.