Noutăţi

Dinți ficși în 24 de ore

Află totul despre sistemul Fast&Fixed Bredent

Sistemul se adresează în special celor care necesită 4 implanturi la mandibulă și 6 implanturi la maxilar, însă se poate efectua și numai la o singură parte (fie sus, fie jos), nu este neapărat obligatoriu ca implanturile să se facă atât la maxilar, cât și la mandibulă.

Există numeroase cazuri în care pacienți care sunt în pericol de a ajunge edentați total sau chiar sunt deja în această situație, să își dorească o restaurare fixă fără a fi necesare proceduri de augmentare cu timp de așteptare îndelungat și care implică și costuri suplimentare.

Principalul avantaj al utilizări sistemului Bredent Fast&Fixed este că pacienții sunt tratați într-o singură zi și își pot relua activitatea imediat după operație, cu un minim de recuperare. Procedurile de extracție, implantare și restaurare temporară se efectuează în cadrul unei singure operații.

Mulţumită implanturilor angulate, osul nativ devine un suport perfect biomecanic pentru restaurare. Încărcarea imediată este posibilă şi datorită conectării implanturilor într-o construcţie pasivă – în acest caz o punte cimentată intraoral. Execuţia punţii provizorii, perfect pasivă, se realizează într-un termen de circa 2 ore.

Posibilitatea de planificare exactă, anticipată, a timpului şi a costurilor elimină riscul, atât pentru medic, cât şi pentru pacient, de a fi în posturi neplăcute generate de situaţiile în care timpul, costul, sau chiar ambele ar fi fost necunoscute într-o “ecuaţie magică”. Cu atât mai mult, restaurarea temporară permite negocierea între pacient şi medic a unui calendar al viitoarelor vizite la cabinetul stomatologic, câştigând astfel timp suficient necesar realizării unei lucrări permanente de calitate.

Related Posts