Noutăţi

Prima vizită la Dental Experts

Se spune că prima impresie nu se uită niciodată. Suntem de acord cu asta și credem că prima vizită la clinica Dental Experts este una dintre cele mai importante. Nu doar pentru că se pun la punct detaliile tehnice, se stabilește un diagnostic și un plan de tratament în conform cu acesta, dar este și primul pas pe drumul către zâmbetele sănătoase și pline de încredere către care tindem cu toții.

Și totuși, ce înseamnă, mai concret, prima vizită la Dental Experts?

Probabil că mulți dintre cei care nu au fost demult la dentist, atunci când se gândesc la asta își imaginează doar zgomote de freze și durere. Ei bine, lucrurile nu stau deloc așa. Încă de la intrare veți fi primiți de oameni calzi, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să vă răspundă la orice întrebare. Pereții colorați din cabinete, florile și micile detalii care înfrumusețează sala noastră de primire creează o atmosferă plăcută pentru toți, chiar și pentru cei mai puțini entuziasmați de dentiști.

După primire urmează întâlnirea cu unul dintre medicii clinicii noastre și echipa sa. Primul pas este cunoașterea și o discuție despre nevoile fiecăruia. Apoi, în funcție de caz, urmează un consult sau un consult alături de o radiografie panoramică ori un consult alături de o radiografie panoramică plus CBCT (cone beam computer tomography), toate în interiorul clinicii noastre.

După aceste investigații, urmează un diagnostic și un plan de tratament. Adică deja se poate ști dacă este nevoie de simple obturații, de lucrări de canal, de implanturi, de fațete dentare, de albire sau alte proceduri. Planul propus se discută cu pacientul alături de care este stabilit un plan final, în funcție de necesități și disponibilitate. În tot acest timp, medicul răspunde la orice întrebare și oferă soluții alternative, dacă este cazul.

O consultație în cadrul Dental Experts costă 80 lei, o consultație și o radiografie panoramică costă 150 lei, iar o consultație care include și radiografie panoramică și CBCT costă 390 lei, care, pentru confortul vostru, se realizează în cadrul Clinicii Dental Experts.

Bine ați venit!

Related Posts