Noutăţi

Dental Experts, un act de grijă pentru tine

Un act profesional de calitate implică încredere și responsabilitate. În cadrul clinicii noastre, cel mai important pentru noi este ceea ce se clădește în timp: de la o relație profesională la o prietenie pe viață. Iar acest lucru se construiește prin precizie, acuratețe, atenție și satisfacția de a vedea cum din mâinile tale poate ieși ceva atât de prețios ca starea de bine a pacientului. Pentru noi actul stomatologic este un act de iubire clădită în timp, susținută prin o înaltă prestanță medicală dar mai ales prin pasiunea pentru profesia care ne face cinste. Și un detaliu important: în clinica noastră avem parte de munca unor chirurgi stomatologi experimentați, cu peste 10 ani de experiență în implantologie. Un motiv suficient de puternic pentru a avea încredere în serviciile noastre. 

 

Drumul către confortul tău emoțional: un sistem inovator de implanturi cu ultrasunete REX

 

În cazul în care ai nevoie de un implant dentar, ești pe mâini bune. Noi, cei de la Dental Experts folosim cele mai noi tehnologii, combinându-le cu blândețea și empatia de care ai nevoie.  Prin REX Piezo Implant la Dental Experts salutăm o nouă eră în lumea implantologiei, făcând posibilă abordarea cu succes a problemei crestelor înguste. Acest nou tip de implant are o formă inovatoare în formă de pană și este introdus într-un loc dreptunghiular care se potrivește perfect anatomiei crestei reziduale, păstrând astfel vascularizația și protejând dimensiunea osului vestibular. Pentru ca tu să nu suferi și să te bucuri de speranța unei danturi cât mai puternice și sănătoase. Garanția noastră sunt cazurile de succes la care am lucrat și care ne recomandă în lumea acestui tip complex de implantologie. 

 

Avantajele unui astfel de implant sunt garanția stării tale de bine

 

În comparație cu implanturile tradiționale, secțiunea transversală în formă de pană a REX PiezoImplant, se adaptează mai bine anatomiei tale, făcând posibilă evitarea intervențiilor chirurgicale pentru creșterea volumului osos. Proiectat pentru o inserare ușoară și rapidă prin presare, fiind propice pentru pentru o mai bună osteointegrare, acest tip de implant oferă o rezistență mai mare în comparație cu un implant tradițional și o protejare mai ușoară, datorită conexiunii sale standard. Cu o grosime de 1,8 mm, REX PiezoImplant face posibilă gestionarea corectă a unei coame înguste. Deși deosebit de înguste, cu o grosime de 1,8 mm, implanturile REX Piezolmplant asigură o rezistență mecanică mai mare decât implanturile tradiționale de 3,5 mm.

 

Din experiența noastră de până acum, pacienții noștri au plecat mulțumiți și liniștiți acasă, câștigând încredere maximă în noi și un prieten pe viață. Pentru noi, starea de bine a pacientului este scopul nostru absolut. 

 

Pe cât de fine, pe atât de puternice: de ce REX PiezoImplant

 

REX PiezoImplant este o paradigmă nouă în implantologie, prin secțiunea sa dreptunghiulară, care protejează mărimea osului vestibular, potrivindu-se perfect cu anatomia creastei reziduale. Datorită grosimii sale limitate, acest nou implant păstrează vascularizația, chiar și în cele mai înguste creste. De asemenea această intervenție chirurgicală este minim invazivă, fiind în beneficiul tău, dar și al nostru. Pentru că zâmbetul tău este cel mai important lucru pentru noi.

 

Pe lângă actul medical de calitate, experiența de a fi pe mâini sigure este una inedită. La final vei simți, împreună cu noi, acel sentiment copleșitor de încredere, care ne emoționează de fiecare dată.

 

Related Posts