Parteneri

De la Dental Experts la un salon special de înfrumusețare: Sandra Nicoară Beauty Salon

Adaptabilitatea și flexibilitatea sunt cuvinte cheie și conforme vremurilor noastre.

De la o stare de bine interioară la o imagine plăcută, totul ține de atenția și de respectul pe care ți-l acorzi. Un zâmbet sănătos are nevoie de îngrijire, așa cum aspectul fizic al unei femei este o altfel de carte de vizită. Iar pentru ca efectul să fie cel scontat, ai nevoie de cei mai buni specialiști.

Dental Experts își alege cu grijă colaboratorii. De aceea ne asociem cu cei mai buni din regiune. Sandra Nicoară Beauty Salon este unul dintre colaboratori. La fel ca și Dental Experts, Sandra Nicoară adoră tot ce ține de frumusețe, motiv pentru care a reușit să se identifice în acest domeniu de beauty.

Perfecționistă și dedicată, Sandra adoră domeniului beauty pe care alege să îl reprezinte. Dental Experts întâmpină cu drag astfel de profesioniști cu perspectivă. Ne place să întâlnim situații cu perspectivă și persoane interesate de lucruri de calitate. Iar lumea beauty nu face rabat la calitate. Perseverența și dorința de a transmite mai departe cunoștințele acumulate în domeniu, au determinat-o pe Sandra să înceapă cariera de trainer. Perfecționarea în domeniu fiind o prioritate, a urmat cursuri profesioniste pentru a deveni un foarte bun Lash Artist, lucrând cu cei mai buni traineri din Rusia. Continuând sub bagheta unor traineri vestiți: Anastasia Gutsaliuk, Vitalina Rastsiazhenka, Loredana Balan Ciccone, Angelina Cozma Ilashes School.

În calitate de trainer, oferindu-le cursantelor materiale de calitate, Sandra Nicoară Beauty Salon vine în ajutorul celor care pun valoare pe naturalețea si frumusețea fiecărei femei. În calitate de Brand Ambasador al unor produse profesionale cunoscute, Sandra ține la imaginea sa și a salonului ei. Dental Experts susține oamenii pasionați de profesia lor. Pentru că suntem egali în perfecțiune.

Ne bucurăm atunci când valorile noastre sunt împărtășite de alte branduri din Timișoara. Pentru că împreună putem oferi valoare comunității din care facem parte.

Din dorința comună de a oferi calitate, frumusețe și încredere celor care ne trec pragul, Dental Experts și Sandra Nicoară Beauty Salon fac casă bună cu bunul gust și cu atența la cele mai mici detalii.

Related Posts